onsdag den 14. juli 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Markant vindmølle-boss fyret

Venner skal være udenlandske
Danskerne er så reserveret et folkefærd, at dygtige udenlandske videnarbejdere rejser alt for hurtigt væk. Det får nu Integrationsministeriet til at lancere en ny hjemmeside, der skaber grobund for venskaber mellem udlændinge og danskere.
Læs mere her

IAK-advarsel: Ledighed kan tvinge nyuddannede ud af faget
Virksomheder ansætter helst de nyeste dimittender. Derfor frygter Ingeniørernes Arbejdsløshedskasse, at ledige nyuddannede fra sidste år kan blive tabt på gulvet som i halvfemserne. Dengang gik nogle ledig så længe, at de endte i ufaglærte job fremfor at bruge deres dyre uddannelse.
Læs mere her

Bid surheden i dig, chef
Ugens dilemma: Problemer i privaten skal blive hjemme, hvis man er leder, og i hvert fald ikke tages med på arbejdspladsen, så de ansatte konfronteres med chefens dårlige humør.
Læs mere her

Fyringsbølgen rammer offentlige kontorer
Den offentlige sektor svinger sparekniven og afskediger lærere, sygeplejersker og hjemmehjælpere for at holde budgettet. Fagforeningerne frygter massefyringer.
Læs mere her

Danskere vil skifte job trods krise
Krisen har ikke påvirket det mobile danske arbejdsmarked, hvor omkring 800.000 lønmodtagere skifter job om året. En fjerdedel af arbejdsstyrken forventer stadig at skifte job indenfor et år.
Læs mere her

Markant vindmølle-boss fyret
Samme dag som Jesper Øhlenslæger kunne fremføre sit nyeste projekt - den globale vindmøllesammenslutning Global Wind Initiative - må han se sig fyret som topchef i Skykon.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar