onsdag den 28. juli 2010

Tag en coachuddannelse og bliv en bedre leder

Det kræver i dag meget at være en god leder. Medarbejderne forventer udover top faglige kompetencer, en leder der kan differentiere sin ledelssstil, således at alle bliver behandlet individuelt. En dygtig leder er derfor også en dygtig coach, der bruger sine følelser, sin empati og sin interaktion.

Coaching består i at udvikle og udfolde egne og andres ressourcer gennem observation og feedback. At reflektere og motivere sine medarbejdere til at yde det optimale. Aktiv Kurser / Probana tilbyder en coach-uddannelse, som klæder dig på og giver en række konkrete værktøjer til en coachende ledelsesstil.

Coach-uddannelsen, COU®, er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de mest centrale områder og færdigheder inden for coaching, motivation, kommunikation, spørgeteknikker, aktiv lytning og feedback. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne viden, inspiration og effektive metoder til at omsætte erhvervspsykologisk teori til praksis.

Læs mere om uddannelsen her: www.probana.com/cou.asp

Læs mere her

tags: ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar