onsdag den 7. juli 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Chefen rykker til udlandet

Studerende styrter ind på ingeniørstudiet
Professionshøjskolerne melder om stigning i antallet af ansøgere til ingeniøruddannelserne. Tilstrømningen til de tekniske uddannelser er steget med op til 10 pct.
Læs mere her

Meld ud om feriepjæk er ok
Dropper en ansat sin planlagte ferie, er det vigtigt som leder at melde tydeligt ud til alle, om det er acceptabelt eller ej. Ellers kan det skabe utryghed blandt de øvrige ansatte.
Læs mere her

Dydsmønsteret og klassens frække drenge
Lundbeckfondens direktør, Steen Hemmingsen, skal holde Amagerbanken i ørene på vegne af staten. Mens banken er kendt for at gå lige til stregen, står Hemmingsen for det modsatte.
Læs mere her

Chef på deltid
Kan man være øverste chef for over 100 ansatte og samtidig kun arbejde fire dage om ugen. Ja, mener Philips, der nu i to år har eksperimenteret med ordningen.
Læs mere her

Kvinder med lederdrømme må neddrosle barsel
Barselsorlovens længde er det vigtigste karrierevalg, en kvinde kan træffe, og det kan være afgørende for, om hun nogensinde kan blive leder. Det mener nyvalgt formand for DI Hovedstaden.
Læs mere her

Tager chefen dårligt humør med på jobbet?
UGENS DILEMMA: Konen og du har startet dagen med et skænderi, og hele huset er i oprør, da du tager på arbejde om morgenen. Men er det noget, de ansatte kommer til at mærke til?
Læs mere her

Chefen rykker til udlandet
Siden 80erne er tusindvis af kedeldragtjob flyttet til udlandet: Syersker, slagtere og samlebåndsarbejdere. Nu er turen ud af landet kommet til de hvide skjorter. Fremover vil også chefjobbene rykke ud af Danmark.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar