lørdag den 24. juli 2010

Moderne ledelses handler om psykologi

At være en god og moderne leder handler i høj grad om, at kunne identificere sine medarbejderes forskelligheder, og efterfølgende lede på baggrund af disse. God ledelse handler dermed i høj grad om psykologi, hvorfor en grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser er et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme morgendagens udfordringer.

Med Aktiv Kurser / Probanas nye personlighedspsykologiuddannelse får kursisten en bred viden og en masse værktøjer, som gør denne i stand til at udøve empatisk ledelse, hvor der tages hensyn til medarbejdernes diversitet. Dermed også indsigt i, hvordan mennesker tænker, indlærer og handler, og hvordan de omgås hinanden.

Uddannelsen trækker på landets dygtigste psykologer, og undervisningsforløbet er baseret på e-learning, og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Forløbet giver kursisten mulighed for at læse hvor og hvornår det ønskes, hvilket gør det perfekt for den travle leder, som gerne vil udbygge sine kompetencer.

Læs mere om uddannelsen her: http://www.probana.com/pki.asp

Læs mere her

tags: uddannelse, personlighedspsykologi, Probana, psykologi, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar