torsdag den 1. juli 2010

Ny Diplom i Ledelse målrettet privatansatte ledere

Diplom i Ledelse er en ny mulighed for videreuddannelse for voksne på KEA Københavns Erhvervsakademi. Uddannelsen er særligt målrettet nuværende og kommende ledere i det private erhvervsliv.

Målrettet privatansatte
Diplom i Ledelse er målrettet ansatte i det private erhvervsliv dels ved at undervisningen kan følges udenfor normal arbejdstid. Dels vil det være attraktivt for privatansatte at gå på hold med andre fra det private. Sammensætningen af deltagere på de øvrige uddannelser på KEA ledelse/efteruddannelse er lige nu således at ¾ dele er privatansatte mens ¼ er fra det offentlige. Dét billede forventer vi vil gå igen på Diplomuddannelsen i Ledelse. , fortæller Anne Louise Vaarby, studiechef ved KEA ledelse/efteruddannelse.

Diplomuddannelsen i Ledelse på KEA er også indholdsmæssigt målrettet privatansatte. Cases, der bruges i uddannelsen, er genkendelige for kursisternes egne virksomheder og organisationer og den virkelighed, de står i. Aktuelt har finanskrisen betydet fyringer og som leder kræver det redskaber at kunne agere forandringsagenter i den virkelighed f.eks. ved at fastholde de gode medarbejdere , siger Anne Louise Vaarby.

Højt fagligt niveau med et ben i hverdagens problemstillinger
Den svære samtale, konflikt og magt som ressource, kommunikation, psykisk arbejdsmiljø er bare nogle få af nøgleordene for Diplomuddannelsen i Ledelse på KEA Københavns Erhvervsakademi.

På Diplom i Ledelse træner vi evnen til at diagnosticere situationer og konflikter teoretisk - og til at tage læring af det. Det handler om at gøre den teoretiske diagnosticering til en praktisk håndterbar opgave , fortæller Jens Overgaard Nielsen, underviser ved Københavns Erhvervsakademi ledelse/efteruddannelse.

Jens Overgaard Nielsen skal undervise i modulet Ledelse og Medarbejder. Jens Overgaard Nielsen fortæller at uddannelsen vil træne deltagerne til en mere akademisk tilgang med et videnskabsteoretisk snit, således at abstraktionsniveauet vil være højere end på Akademiuddannelsen i Ledelse. Men det er stadig med det ene ben plantet solidt i hverdagens problemstillinger, som vil være genstand for refleksioner i undervisningen .

Internationalt anerkendt og kompetencegivende
De første hold på KEAs Diplom i Ledelse starter i oktober 2010. Hele diplomuddannelsen kan tilrettelægges fleksibelt efter job og karriere. Det er muligt at gennemføre uddannelsen på 1 ½ år ved siden af jobbet, men det vil også være muligt at læse enkelte moduler.

Diplom i Ledelse er en videregående uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen er internationalt anerkendt og kompetencegivende til videreuddannelse på masterniveau. Du kan læse mere om Diplom i Ledelse på KEAs hjemmeside www.kea.dk

Læs mere her

tags: København, finanskrisen, 2010, uddannelse, virksomhed, Københavns Erhvervsakademi, videregående uddannelse, arbejdstid, miljø, videnskab, arbejdsmiljø, efteruddannelse, kommunikation, organisation, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar