onsdag den 30. juni 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Morten Langager skifter til KMD

HK anker sag om fyring af unge
Fagforeningen HK er ikke tilfreds med landsrettens blåstempling af at fyre unge fra deres fritidsjob, når de fylder 18 år. De anker dommen til Højesteret.
Læs mere her

Fyringer skal være anstændige
Overvejer du at skyde en sms af sted for at give en medarbejder besked om, at hans eller hendes dage i virksomheden er talte, kan du godt lægge mobiltelefonen tilbage i lommen.
Læs mere her

Færre kommer til skade på jobbet
Antallet af arbejdsulykker faldt pænt i 2009 og nåede dermed et nyt lavpunkt, viser nye tal fra DA, Dansk Arbejdsgiverforening.
Læs mere her

Virksomheder glade for at kunne fyre unge
Hos erhvervsorganisationen Dansk Erhverv glæder man sig over, at landsretten siger ok til at fyre unge. Det sikrer den danske arbejdsmarkedskultur, lyder det.
Læs mere her

I orden at fyre unge når de fylder 18 år
Butikker har ret til at fyre unge, når de fylder 18 år og derfor skal have mere i løn. Det har Østre Landsret netop afgjort.
Læs mere her

Teambuilding har tvivlsom effekt
Der findes ingen dokumentation for, at ansatte bliver mere effektive af at komme på teambuildingkurser. Erfaringerne fra kurserne er svære at overføre til dagligdagen på arbejdspladsen.
Læs mere her

Må den ansatte droppe ferien?
UGENS DILEMMA: Er det i orden, hvis de ansatte undlader at holde planlagt ferie, som de så stadig vil have til gode senere på året, eller insisterer du på, at de skal få holdt deres hovedferie så hurtigt som muligt?
Læs mere her

Jobfirmaer sikrer sig bonus uden indsats
Private jobfirmaer får en ekstra bonus for at skaffe job til nyuddannede akademikere - der selv har skaffet sig et job.
Læs mere her

Morten Langager skifter til KMD
Udenrigsminister Lene Espersens tidligere spindoktor, Morten Langager, har valgt at fortsætte karrieren i det omblæste it-firma KMD.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar