torsdag den 10. juni 2010

Jylland får sin egen Sexologuddannelse - ledet af en jyde!

Fredag d. 17. september starter Jyllands første Sexologiskole. Skolen har til huse på Strandvejen 96, 8000 Århus C. På onsdag d. 16. Juni kommer Yazmin Fox til Herning og til Århus og fortæller mere om uddannelserne til Sexolog og Parterapeut. Der er mange ansøgere fra hele Jylland og Fyn, men dog stadig flere pladser tilbage!

Sexologiskolen har allerede én afdeling på Islands Brygge i København - og nu også i Århus. Skolen ledes af Yazmin Fox, som selv er født i Esbjerg og opvokset ved Vejle. Yazmin bor til dagligt i København med sin mand og to børn. Vi oplever en stigende interesse for sexologi, der henvender sig bredere - og til rigtige mennesker med virkelige problemer siger Yazmin Fox, som selv er uddannet på Gøteborg Universitet, hvor hun også er gæstelærer. Hun har fungeret som sexolog og parterapeut igennem de sidste 17 år.

Sexologiskolen åbnede d. 3. september sidste år på Islands Brygge. På det første hold er der 15 glade kvinder og mænd, i alderen 23 til 55, og fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Også på hold 2 i Århus, har vi begge køn repræsenteret og både yngre og ældre elever. Det giver en god energi og dynamik på uddannelsen. Vi har også elever med forskellige kulturel og religiøs baggrund, f.eks. både en muslimsk mand og en muslimsk kvinde, såvel som kristne og helt almindelige ateistiske el. mellemtroende danskere, siger Yazmin Fox.

Uddannelsen til Sexolog varer 2 år og er med sine godt 430 lektioner Danmarks længste Sexologuddannelse. Vi vægter både det kliniske og det helhedsorienterede, med undervisningen indenfor almen- og klinisk sexologi og psykologi, på universitetsniveau tillige med en grundig indføring i forskellige terapeutiske retninger, hvor vi også inddrager den viden, der ligger indenfor østens traditionelle sexologi, som tantra. Sundhed, kost og livsstil spiller en rolle for vores udstråling, evne til at føle lyst og vores fertilitet. Derfor har vi også dygtige undervisere indenfor dette område bl.a. Thorbjörg Halfsteinsdottir, der er dansk trendsætter indenfor kost, uddannet sygeplejerske/ ernæringsterapeut. Forfatter til bogen 10 år yngre på 10 uger.

Uddannelsen rumme både generel undervisning/ forelæsning, øvegange, egenterapi, studieture og supervision. Skolen har mere end 40 eksterne undervisere tilknyttet fra hele Norden.

Yazmin Fox er også netop startet som radiosexolog på go!FM i Århus, hvor hun har et fast indslag og direkte kommunikation med lytterne hver varm fredag!

Intro Herning Onsdag d. 16. juni kl. 14.00-15.30
SOSU-Skolen Gullestrupvej 10-12, 7400 Herning ved VUC.

Intro Århus Onsdag d. 16. juni kl. 18.30-20.00
Sønder Allé 10, 4. Sal, 8000 Århus C.

Tilmelding ikke nødvendig

Pressen er velkommen!

###

MERE UDDYBENDE:

UDDANNELSERNE TIL SEXOLOG & PARTERAPEUT
KØBENHAVN & ÅRHUS

Fokus på det hele menneske

Bliv uddannet Sexolog og Parterapeut. Stå stærkt. Få en interessant uddannelse med fagligt højt niveau, helhed og fremtid.

Mød nogle af nordens bedste undervisere indenfor moderne almen- og klinisk sexologi, østens sexologi, helse, livsstil og ernæring. Sexologiskolen har godt 40 eksterne undervisere tilknyttet på de to uddannelser. Underviserne er fra hele Norden, Grækenland og USA.

Blandt underviserne er Docent Lars-Gösta Dahlø, leder af den svenske sexologuddannelse, Gøteborg universitet. Overlæge, psykiater og psykoterapeut Birgit Skov, tidligere leder af sexologuddannelsen i Danmark. Chefjordemoder Dorte Taxbøl. Thorbjörg Hafsteinsdottir, sygeplejerske, ernæringsterapeut og forfatter til 10 år yngre på 10 uger . Ylva Franzén, magister i filosofi, erotik pædagog, forfatter til Kvindens Nydelse. Helene Makani, stifter af NLP huset Valby, forfatter til Enneagrammet, Gina Ogden Ph.d. forfatter til The return of desire .

Få en uddannelse, med kærligheden i højsæde - som tager fat dér, hvor det moderne menneskes egentlige problemer ligger. Få dig et solidt professionelt fundament til at arbejde effektivt med sexologiske og parforholdsmæssige emner og problemstillinger, og som giver dig forudsætning for at løfte opgaven som moderne sexolog og parterapeut. Uddannelserne til Sexolog og Parterapeut rummer undervisning i hold og grupper. Egenterapi. Supervision. Studieture i ind- og udland. Øvegange etc. Brug uddannelserne selvstændigt eller kombineret med den uddannelse, du allerede har.

Vi lægger vægt på, at du har en stærk motivation for at blive sexolog og parterapeut, er et balanceret og empatisk menneske, og at du har de boglige forudsætninger for at gennemføre udannelsen, læse faglitteraturen, besvare skriftlige opgaver og debattere med dine medstuderende. Ansøgningsskema rekvireres ved at maile eller ringe til Sexologiskolen. Den skriftlige ansøgning følges op med personlig samtale umiddelbart efter. Aldersgrænsen er 23 år, men på hvert hold er der 5 pladser åbne til unge mellem 18 og 23 år. Du kan læse til Sexolog både i København og Århus. Uddannelsen til Parterapeut foregår i København.

SEXOLOG
KØBENHAVN OG ÅRHUS

2 årig uddannelse, 430 lektioner. 13 moduler á 3 dage.

Hold 2 KØBENHAVN fredag, lørdag og søndag. Start d. 3. september.

Hold 3 ÅRHUS fredag, lørdag og søndag. Start d. 17. september.

Pris kr. 52.000. Kan betales på i 1, 3 el. 25 rater fordelt på
uddannelsen.

PARTERAPEUT
KØBENHAVN

1 årig uddannelse, 232 lektioner. 7 moduler á 3 dage.

Hold 1 KØBENHAVN fredag, lørdag og søndag. Start d. 1. oktober.

Pris kr. 41.000. Kan betales på i 1, 2 el. 13 rater fordelt på
uddannelsen.

###

YAZMIN FOX

Født 1968
Gift og har to døtre og én bonussøn.

Uddannet i almen- og klinisk sexologi (3 årig) Gøteborg Universitet, psykologisk fakultet, hvor hun i dag er gæstelærer.
Medlem af Svensk forening for sexologi. Samarbejdende med DPF, Dansk Psykologisk Forlag.
Uddannet i erotisk tantra, yoga, meditation og ayurveda igennem 8 år.
Instruktør og manuskriptforfatter til dvdén Erotisk Tantra, - din guide til et bedre sexliv .
Aktiv i medierne tv, radio, magasiner og ugeblade, sidst på netstationer som brevkasseredaktør og områdeansvarlig for sex og samliv på sundhed.dk, n.dk, minmave.dk og mingraviditet.dk.
Stifter af Sexologiskolen København, 2009. Sexologiskolen Århus 2010.
Har i 2010 bl.a. haft artikler i Søndag, Femina, Forældre og børn, samt medvirket i DR1 Ha det godt . TV2 Øst. Fast tilknyttet Sexolog på GoFm Århus.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar