mandag den 28. juni 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Internetboblens gamle drømme tiltrækker igen venture-millioner

Biotek-nedtur medfører fyringer på DTU
Et dramatisk fald i antallet af nye biotekvirksomheder betyder nu, at forskerparken DTU Scion må fyre en tredjedel af medarbejderne.
Læs mere her

Deltagelsen steg i slutspurt til IDA-valg - følg resultatet på video
En historisk lav valgdeltagelse er vendt til et normalleje i IDA-valgets slutspurt. Resultatet af repræsentantskabsvalget bliver offentliggjort i eftermiddag kl. 16 for første gang for rullende kamera.
Læs mere her

IDA-valg: Se resultatet her
IDA har netop offentliggjort resultatet af valget til IDAs repræsentantskab. Se afstemningsresultatet her.
Læs mere her

IDA-valg: Formandsfavorittens liste går tilbage
Listen med favoritten til formandsstolen civilingeniør Anders Thannings, OK-liste, står som taber af valget til IDAs repræsentantskab. En del af stemmerne er gået til den nye Fagforeningslisten, som debuterede med seks mandater.
Læs mere her

Protest mod AC blev IDA-valgets store vinder
En protestliste, der blev stiftet som en reaktion på, at IDA meldte sig ud af Akademikernes Centralorganisation, stormede så voldsomt frem under IDA-valget, at listen tog hver tiende plads.
Læs mere her

Sådan holder du pause, når du har travlt
En pause giver dig ikke mere tid, men bedre tid, mener Anne Windfeldt, som her giver fem gode råd om at holde pause, når du har så travlt, at du ikke føler, du har tid. Det er nemlig dér, du har allermest brug for en pause.
Læs mere her

Støttepædagog hjælper Systematics medarbejdere med at netværke
Netværk er den lige landevej til videndeling, derfor har it-virksomheden Systematic ansat en medarbejder, der alene har til formål at støtte og udvikle firmaets netværk.
Læs mere her

Rambøll fyrer unge for kokainmisbrug
En håndfuld medarbejdere ved Rambøll er sneet ude for evigt efter, at de er blevet taget i kokainmisbrug. Regeringen sætter nu ind mod stigende brug af kokain.
Læs mere her

Rekordmange studerende vil starte virksomheder
Næsten 360 studerende og forskere har i år meldt sig til iværksætterkonkurrencen Venture Cup, der kårer årets forretningside. Det er en stigning på 90 pct. i forhold til forrige år.
Læs mere her

Internetboblens gamle drømme tiltrækker igen venture-millioner
Nethandel, online videotjenester og applikationer til mobiltelefoner er bare nogle af de gamle visioner fra tiden med internetboblen der nu igen tiltrækker millioner fra ventureselskaberne.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar