tirsdag den 15. juni 2010

Danske ledere tager EMPen

Flere danske ledere tager nu en såkaldt EMP - Executive Master Programme - der kun tager tre måneder.

I år starter 60 danske ledere på deres EMP uddannelse. Det er den største årgang nogensinde, fortæller den privatejedede business school, Aktiv Kurser Probana.

Det skyldes dels det 3-måneders lederuddannelse koncept er baseret både på kursusdage & e-learning - hvilket gør læsning let og overskuelig, og dels tidligere studerendes gode erfaringer med EMPen.

De 60 deltagere fordeler sig med 34 mænd og 26 kvinder fra så at sige alle typer virksomheder og uddannelsesbaggrunde. Gennemsnitsalderen er knap 41 år og deltagerne har mellem 5 og 15 års erhvervserfaring med i bagagen.

Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau, og der sættes fokus på forretningsudvikling, strategi og mål, men også den enkelte deltageres ledelseseffektivitet, potentiale, kompetence og evne til at skabe resultater.

Også er undervisningen er fordelt over tre måneder, hvilket gør, at programmet kan tilpasses ind i en travl hverdag, og samtidig giver mulighed for løbende at måle på indlæringen og resultaterne.

En række af landets tungeste erhvervschefer køber sig hvert år adgang til uddannelsesplatformen alene for at få inspirationen samt den eksklusvie adgang til netværket på uddannelsen, som altså tæller en perlerække af ledere og kendisser fra hele landet, og fra alle brancher.

Læs mere her

tags: uddannelse, EM, virksomhed, studerende, Probana, strategi, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar