torsdag den 17. juni 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Mange udlændinge får job i Danmark

EU forbyder overarbejde for selvstændige
Nyt EU-krav betyder, at selvstændige vognmænd også skal overholde arbejdstidsregler. Borgerlige politikere og erhvervsliv advarer mod klapjagt mod selvstændige.
Læs mere her

For få er ærlige overfor chefen
Kun hver 5. siger det til chefen, hvis de er kede af det eller frustrerede over forhold på arbejdet.
Læs mere her

Arbejdsgivere gode til at skåne gravide
Lige som de fleste andre gravide med behov for aflastning under graviditeten, mødte 38-årige Trine Bitsch stor forståelse fra sin arbejdsgiver, da hun fik risiko for at føde for tidligt.
Læs mere her

Overgangsfigur eller redningsmand?
Genmabs nye adm. direktør, hollandske Jan G. J. van de Winkel, beskrives som en fremragende forsker, men spørgsmålet er, om han har den nødvendige kommercielle forståelse. Delte meninger om valget af den nye topchef i biotekbranchen.
Læs mere her

Undgå sygefravær blandt gravide
Stadig flere gravide bliver sygemeldt, og det i en længere periode af den søde ventetid. Det kan gøre fødedygtige kvinder mindre attraktive at ansætte, lyder advarslen fra CABI under Beskæftigelsesministeriet.
Læs mere her

Må ledere være kærester med hinanden?
UGENS DILEMMA: På jobbet er der ingen regler for, om det er tilladt at danne kærestepar de ansatte imellem. Hvad gør du så selv som leder, nu da du i længere tid har haft et forhold til en anden leder i organisationen, og en af de ansatte har set jer sammen?
Læs mere her

Mange udlændinge får job i Danmark
Trods krise på arbejdsmarkedet er der nu 11 procent flere udenlandske medarbejdere i Danmark end i 2008. Det private arbejdsmarked beskæftiger flest udlændinge.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar