onsdag den 2. juni 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Folk knokler for at holde ferie

Tør du skuffe et talent?
UGENS DILEMMA: Kun én af dine ansatte kan komme med i virksomhedens talentprogram. Men du står med to kandidater. Skal én fravælges og prydes med andre prestigeprojekter i stedet? Vover du at holde den skuffede kandidat hen?
Læs mere her

Lad talentfulde ansatte søge væk i fred
Du kan ikke forhindre dygtige medarbejdere i at søge nye udfordringer andre steder. Vil virksomheden holde på værdifulde folk, er et talentudviklingsprogram løsningen.
Læs mere her

Casper von Koskull ind i Nordea-toppen
Casper von Koskull tiltræder 1. september som medlem af Nordeas koncernledelse med ansvar for Corporate Merchant Banking & Capital Markets.
Læs mere her

Højtuddannede indtager erhvervslivet
Danske virksomheder rekrutterer i stigende grad deres ansatte blandt kandidaterne fra de højere læreanstalter. Især små virksomheder har opdaget de højtuddannede.
Læs mere her

Kontorlandskaber giver dårligere præstationer
Åbne kontorer gør os trætte og mindre motiverede
Læs mere her

Danskerne gider ikke konflikt
Danske lønmodtagere vælger arbejdsnedlæggelser fra, når der opstår uenighed på arbejdspladsen mellem ledelsen og de ansatte. Ikke siden 1991 har så få valgt at nedlægge arbejdet, viser nye tal.
Læs mere her

Dong-boss ind i DTU-bestyrelse
DTU får nu en maskinmester fra det statslige maskinrum i bestyrelsen efter adm. dir. i Dong Energy, Anders Eldrup, er indtrådt.
Læs mere her

Folk knokler for at holde ferie
Sommeren står for døren - og dermed også ferien. Men de fleste arbejder ekstra for at kunne holde fri. Og mange arbejder alligevel i ferien.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar