søndag den 6. juni 2010

Jobsiden.dk - Gratis jobside for kreative ildsjæle

Jobsiden.dk ny opdateret udgave af gratis markedsplads for kreative jobs og opgaver

Mangler du en grafiker, en programmør, en skribent eller en fotograf, så er Jobsiden.dk stedet, hvor du kan finde virksomheden, der kan løse din opgave. Jobsiden.dk er også en jobdatabase, hvor du kan uploade jobannoncer inden for den kreative branche.

Behov for kreativt netværk
Bag Jobsiden.dk står direktør Ulrik Brøndum fra Grafiksmeden. I bund og grund handler Jobsiden.dk om at skabe et konstruktivt og kreativt netværk imellem alle, der kan bidrage til at skabe samarbejde og resultatgivende løsninger på opgaver i den kreative branche. Jeg har selv efterspurgt en løsning som denne, og arbejdet med ideen i nogle år. Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes at lave en enkel og overskuelig løsning, siger Ulrik Brøndum.

Søg job og tilbyd job
For virksomheder, der efterspørger kreative løsninger, så har Jobsiden.dk en enkel søgefunktion og emneopdelt menu, så man nemt og overskueligt kan søge efter den virksomhed, kollega eller samarbejdspartner, der har lige netop den kompetence man står og mangler i sit projekt.

3 klik og du er online
Og Jobsiden.dk er nem at anvende. Når man opretter sin første opgave eller virksomhedsprofil, så skal Jobsiden.dk godkende opslaget. Men herefter kan man selv uploade og udgive jobopslag og virksomhedsprofiler.

Jobsiden.dk blev startet i 2003 af Ulrik Brøndum fra Grafiksmeden, og siden 2009 er udviklingen af den nye version af Jobsiden.dk foregået i samarbejde med firmaerne Antistandard og PublicPress.

Læs mere her

tags: direktør, 2003, 2009, virksomhed, kreativ, database, markedsplads, programmør, jobannonce, jobdatabase, virksomhedsprofil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar