tirsdag den 20. juli 2010

Fra leder til HR ansvarlig

Moderne ledelse og Human Resource er på mange områder to sider af samme sag, og i flere organisationer går lederen ofte hen og bliver HR ansvarlig. God ledelse forudsætter en grundig viden om de redskaber, der sætter lederen i stand til at inspirere, begejstre og motivere medarbejderne og skabe en organisation hvor ansvarlighed, personlig fleksibilitet og samarbejdsevne er i top.

HRD Uddannelsen kvalificerer deltageren til at finde de bedste medarbejdere, sætte mål for dem, motivere dem til at blive i virksomheden, rette deres indsatser ind, eller, når det ikke går så godt, være den der skal skære ned i arbejdsstyrken.

Uddannelsen har til formål at styrke lederens HR-kompetencer til virksomhedens og deltagerens egen fordel. Undervisningen tager udgangspunkt i den grundlæggende læring om HRM og viden om erhvervspsykologiens og kommunikationens forskellige facetter.

Uddannelsen er ligesom Probanas resterende uddannelsestilbud baseret på e-learning, men kombineres med intensive kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen.

Læs mere om uddannelsen på: www.probana.com/hrd.asp

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar