torsdag den 3. november 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Hold tilliden til de ansatte i ave

Akut ingeniørmangel trods krise
Jyllandsposten På trods af den økonomiske krise er der flere steder i landet mangel på ingeniører, og det koster arbejdspladser.
Læs mere her

Forsinket aktivering koster kommuner millioner
Kommunerne betaler over 100 mio. kr. i år i bøde til staten som straf for de ledige, de ikke aktiverer til tiden. Men pengene er spildt, for de ledige kommer ikke hurtigere i job af den grund, mener KL, som i de kommende forhandlinger om et nyt aktiveringssystem vil have reglen fjernet.
Læs mere her

Michael Pram er årets formand
Prisen som Årets Bestyrelsesformand går til Michael Pram Rasmussen, formand for A.P. Møller-Mærsk.
Læs mere her

»Hvert projekt skal pege mod mit mål«
For at kunne kunne række ud efter drømmejobbet, samler Frederik Holten de helt rette erfaringer igennem projektansættelser ved siden af studiet.
Læs mere her

Karrierebevidste unge erstatter studiejob med vikariater
Flere korte ansættelser som vikarer gør de studerende mere bevidste om, hvilken type arbejde de skal søge, når de er færdiguddannede. Vikariaterne giver dem samtidig et forspring i de organisationer, de arbejder i.
Læs mere her

Forklædes fridagen som hjemmearbejde?
UGENS DILEMMA: Du mistænker en af dine medarbejdere for at tage en pjækkedag under påskud af at arbejde hjemme. Hvad gør du?
Læs mere her

Hold tilliden til de ansatte i ave
Selv om det kan virke som en bagatel, når en ansat låner mindre artikler med hjem fra firmaet, kan det være tegn på et kulturskred, som skal standses.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar