mandag den 21. november 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Medlemskab af IDA bliver dyrere

IDA vil spare ti mio. kr. i samhandlen med Ingeniøren
IDAs repræsentantskab trækker knap halvdelen af sin betaling til Mediehuset Ingeniøren og indleder dialog med husets bestyrelse.
Læs mere her

Hver 10. kandidat er ingeniør eller scient
Business.dk Danmark er langt dårlige end for eksempel Tyskland eller Israel til at tiltrække unge til tekniske uddannelser. Det koster vækst på lang sigt, siger rektor.
Læs mere her

Danmark taber kapløb om tekniske hjerner
De seneste ti år er antallet af danske studerende, der vælger tekniske uddannelser, stagneret - imens stormer antallet af tekniske studerende frem i vækstlandene i Asien.
Læs mere her

Jagten på en medarbejder
Hvordan kommer man i kontakt med relevante kandidater til et givent ledigt job i sin organisation? Print eller ikke-print dækker ikke diskussionen; det er mere nuanceret end som så, og der findes ikke et endegyldigt entydigt svar på det spørgsmål.
Læs mere her

Historisk lønsejr til kvindelige ingeniører
For første gang nogensinde får nyuddannede kvindelige ingeniører mest i begyndelsesløn. De er dygtigere end mændene, lyder forklaringen fra ekspert.
Læs mere her

Medlemskab af IDA bliver dyrere
IDAs repræsentantskab har netop vedtaget, at studerende skal betale for deres medlemskab, samtidig blev der vedtaget en to procents kontingentstigning for alle IDA-medlemmer
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar