tirsdag den 1. november 2011

Sidste mulighed for at tilmelde sig årets konference i Employer Branding

Kampen om de bedste kandidater til virksomhederne er spidset til, og vigtigheden af at have de dygtigste medarbejdere er til stadighed, hvad der adskiller virksomheders fremgang og vækst.

Det strategiske arbejde med Employer Branding er derfor vigtigere end nogensinde før, og det er med stor glæde Probana kan præsentere en konference, som giver dig viden, inspiration og konkrete værktøjer til at øge tiltrækningen og fastholdelsen af de dygtigste medarbejdere.

I samarbejde med eksperten Rasmus Schjødt Pedersen, tidligere underviser fra Harvard University, inviterer vi dig, dine kolleger og netværk til en stor Employer Branding konference på Marriott i København. Rasmus Schjødt Pedersen arbejder som strategisk rådgiver og partner i Wemind og har rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder.

Som deltager får du også adgang til et spændende onlinemodul, som naturligvis har fokus på den grundlæggende og nyeste teori indenfor Employer Branding, kommunikation, markedsføring etc.

Allerede nu har flere HR-konsulenter, personaleansvarlige, kommunikationsmedarbejdere, strategiske partnere og markedsføringsinteresserede tilmeldt sig - både fra det private og offentlige - og det kunne være spændende, hvis I også havde lyst til at deltage.

Deltagerpris: Pga. den store tilslutning til dagen er deltagerprisen kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-).

Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,-. ex moms

Læs mere: http://www.probana.com/invitation.employerbranding.htm

Læs mere her

tags: København, markedsføring, Danmark, virksomhed, moms, Probana, HR-konsulent, kommunikation, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar