torsdag den 10. november 2011

Nyt kursus: Medarbejderne redder virksomheden

I mange virksomheder kniber det med samarbejdet, servicen og salget. Heldigvis råder virksomhederne over adskillige kreative medarbejdere, der er fulde af forslag til løsninger. Så skal alle disse forslag blot indsamles på en effektiv måde.

Det er bare en leg
På det nye kursus leger vi, at samtlige medarbejdere er blevet fritstillet. Bare rolig, de er alle genansat, når kurset slutter. Undervejs i legen skal alle genansøge om deres eget job.

Jobansøgning i farver
I jobansøgningen kan ansøgeren skrive ideer til sig selv - en rød ide (noget jeg vil stoppe med), en gul ide (noget jeg vil starte med) og en grøn ide (noget jeg vil fortsætte med).
Jobansøgeren kan også skrive ideer til organisationen - en rød ide (noget organisationen bør stoppe med), en gul ide (noget organisationen bør starte med) og en grøn ide (noget organisationen bør fortsætte med).

Virkelyst og ideer
Kurset understreger, at virksomheden rummer virkelyst, kreativitet og engagement nok til at udvikle hele virksomheden.

Den overordnede overskrift kommer I med
Når I ønsker at skabe dette engagement, skal det ske under en inviterende overskrift. Det kan handle om samarbejdet, servicen, salget, lederstilen, kulturen, værdierne - lige præcis det I ønsker skal tages under behandling.

Læs mere her

tags: virksomhed, kreativ, organisation, jobansøgning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar