mandag den 5. december 2011

Christian Schade til Peytz & Co

Webbureauet Peytz & Co har ansat Christian Schade, manden der skabte dr.dk. Christian Schade er en af de mest erfarne lederprofiler i den danske Internet-branche. Christian Schade er ansat som kontaktdirektør med ansvar for blandt andet digital strategi og strategisk projektledelse.

Med Christian Schade i huset får Peytz & Co endnu en erfaren kollega, der har erfaring inden for stort set alle typer webbaserede medieprodukter. Webbureauet i Nordvest huser dermed fadderne til store danske medie-websites som dr.dk, tv2.dk, borsen.dk og politiken.dk.

Christian Schade har desuden været redaktionschef for ingenioren.dk, nordisk produktchef hos Yahoo!, innovationschef hos Schultz Information, chef for Aller Media netværkscenter og i flere omgange digital iværksætter.

Som speciale har Christian Schade blandt andet komplekse websystemer, vidensdelingsplatforme søgemaskineteknologi, sociale medier, strategisk forretningsudvikling, udvikling af spil og store redaktionelle websites. Dertil kommer et stort netværk i den digitale mediebranche, en bred international erfaring, især i skandinaviske organisationer samt forandringsledelse, partnerskaber og produktudvikling.


·

Læs mere her

tags: direktør, politi, Yahoo, teknologi, skandinavisk, innovation, søgemaskine, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar