torsdag den 8. december 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om Undersøgelse: Danske ingeniører bange for højtuddannede udlændinge

Fyrede Nokiafolk kickstarter Intel-partner i Danmark
Amerikanske Aricent forventer inden for det kommende halve år at udvide sin nyetablerede danske aflægger med 25 medarbejdere ? mange af dem skal sandsynligvis hentes hos Nokia.
Læs mere her

HK kræver Agnes Cupcakes ekskluderet
Onsdag aften gik forhandlingerne om en overenskomst mellem HK Handel og den stormomsuste kagebutik, Agnes Cupcakes, i kage.
Læs mere her

Selvstændig efter Nokia-fyring: »Nu tager jeg til Silicon Valley og syretester min idé«
Det begyndte med stor entusiasme, men livet som selvstændig byder også på nedture, har den tidligere Nokia-medarbejder Jesper Andersen måtte sande efter et halvt år som selvstændig. Nu forsøger han at sælge sin idé i Silicon Valley.
Læs mere her

Bandlys mobiler ved mødet
Medarbejdernes opmærksomhed kan let ryge, hvis de har telefoner med til møder. Krav om slukkede mobiler kan være løsningen.
Læs mere her

Sådan skaffer netværket dig dit næste job
En skarp og levende profil og et finmasket netværk på Linkedin øger chancerne for at blive tippet om jobmuligheder, inden andre ser dem, siger jobrådgiver. Nokia-medarbejdere har lært samme lektie.
Læs mere her

Undersøgelse: Danske ingeniører bange for højtuddannede udlændinge
Jyllands-Posten Danske ingeniører skælver ved tanken om de indiske it-eksperter og ingeniører, der står i kø for at få et godt job i et dansk firma. Det viser en undersøgelse fra IDA.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar