lørdag den 24. december 2011

Ny eksamenshal til 700 studerende

Sikker eksamen og farvel til gennemslagspapir
Det er snart slut med at medbringe egen computer og printer til eksamen. Og gennemslagspapiret bliver sendt på pension. Det bliver realiteten i løbet af 2012, når CBS får sin egen eksamenshal.

Visionen: Farvel til papir og print
Den nye hal ligger på Amager, lige ved metrostationen Øresund, og kan rumme godt 700 studerende. De første eksamener kommer til at foregå i hallen i løbet af foråret, og i løbet af året skal alle eksamener flyttes derud.

- Det handler først og fremmest om at sikre en sikker eksamen. De studerende skal ikke længere selv medbringe computere og printere, og dermed kan vi sikre os, at de kun har adgang til relevante hjælpemidler og software, siger Wilbert van der Meer, sekretariatschef for dekansekretariatet for uddannelse.

Han forventer, at alle CBS? eksamener vil blive afholdt i hallen ved udgangen af 2012. Det er planen, at eksamenerne med tiden bliver 100 procent digitale, så opgaver både stilles og afleveres elektronisk.

Økonomisk fordel
Wilbert van der Meer understreger, at den nye eksamenshal også har en økonomisk og logistisk fordel.

- Hidtil har vi lejet haller til eksamener, men det kræver transport af borde, stole, computere, ligesom det kræver flere hold eksamensvagter, da op til 700 studerende deltager i de største af vores eksamener. Nu får vi mulighed for at afholde selv de store eksamener i én hal, siger han.
Den nye eksamenshal er foreløbig lejet for knap 10 år.

Kontaktperson: Sekretariatschef Wilbert van der Meer, wm.edu(at)cbs.dk, tlf: 3815 3322

Læs mere her

tags: økonomi, uddannelse, Øresund, Amager, computer, 2012, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar