tirsdag den 6. december 2011

Probanas Mindfulness-konference ? nu i Århus

For dig, der ønsker konkrete og effektive teknikker til at skabe ro, balance og overskud i dagligdagen. Grib chancen og tilmeld dig selv og dine kollegaer i dag.

Mindfulness har vundet stor indpas i erhvervslivet inden for de seneste par år og passer fint ind i traditionen ført videre fra værdibaseret ledelse, coaching, stresshåndtering, følelsesmæssig intelligens samt positiv psykologi.

I samarbejde med landets førende eksperter inden for Mindfulness inviterer vi dig, dine kolleger og dit netværk til en stor konference om brug af Mindfulness i erhvervslivet på Hotel Radisson i Århus d. 30. januar 2012.

HR-konsulenter, ledere og interne/eksterne konsulenter fra landets største private og offentlige virksomheder har allerede tilmeldt sig, og det vil glæde os, hvis også I har lyst til at deltage.

Før konferencedagen får deltagerne "gratis" adgang til et onlinemodul med cirka 50 siders spændende læsning med ny viden, værktøjer, guides samt inspiration - en værktøjskasse af metoder, så du opnår og kan fastholde en ressourcefuld tilstand i arbejdslivet, privatlivet og i fritiden.

Dagens 4 temaer er som følger:

Mindfulness i erhvervslivet
Bevidsthed om sig selv og sine reaktioner giver mulighed for objektivt at forholde sig til, hvad der end måtte opstå i nuet, og derved opøver man en evne til at agere i stedet for at reagere.
Du lærer at blive mere nærværende, at skabe positive tilstande for dig selv og andre og samtidigt bliver du også bedre til at lytte til andre og mindske den stress, som de fleste af os møder hver dag.

Mindfulness, flow og ledelse
En generel gennemgang af medierne og deres mange muligheder. Oplægget giver indsigt i de forskellige medier og deres forskellighed, samt hvorledes de kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Fra automatik til flow - fra reaktion til aktion
Mindfulness handler i bund og grund om at slå automatpiloten fra og sige farvel til negative handlingsmønstre og ritualer. Mange firmaer bruger Mindfulness som en effektiv måde til at bryde mønsteret i arbejdet og frigive ressourcerne i det daglige arbejde.

Selvdisciplin, bevidsthed og vaner
Mindfulness er en vej væk fra automatikken, som ofte er en lukket og beskyttende vej, til en mere åben og mere lyttende vej. Så vi arbejder i relation med de fakta, som er tilstede her og nu. Når vi forholder os til livet med imødekommenhed og nysgerrighed over for nuet, kommer vi i kontakt med de muligheder, ønsker og behov, som vi har.

Læs mere om konferencen på http://www.probana.com/invitation.mindfulness_aarhus.htm, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig og dine kollegaer til denne spændende konference.

Læs mere her

tags: Århus, 2012, virksomhed, arbejdsliv, erhvervslivet, stress, Probana, HR-konsulent, psykologi, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar