mandag den 13. februar 2012

Det tager kun 12 minutter?

Ny hjerneforskning viser, at blot 12 minutters meditation om dagen øges følelsen af nærvær og indre ro. Den kendte foredragsholder og forfatter, Henning Daverne, vil på Probanas Mindfulness Konference blandt andet undervise i hvordan Mindfulness kan bruges som en mønsterbryder på arbejdspladsen, selvdisciplin og bevidst nærvær. Henning Daverne har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation.

Mindfulness konference på Hotel Marriott
Den 23. marts kl. 08.30
Pris pr. person kr. 3.000,- ex moms.
3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,- ex moms

Mindfulness er et af de nyeste skud på stammen inden for medarbejderudvikling og stresshåndtering. Det er et effektivt instrument til at optimere trivsel og højne præstation i pressede tider og hektiske situationer. Mindfulness beskrives bedst som en mentaltræning, der har rødder i buddhismens meditation, kombineret med vestens psykologi, og dennes konkrete og praktiske værktøjer.
På Probanas store nye Mindfulness konference vil give en grundig introduktion teorierne, tankerne og forskningen bag Mindfulness. Deltagerne vil modtage en bred og unik værktøjskasse af metoder, der hjælper til at opretholde en ressourcefuld tilstand både i arbejdslivet og i privatlivet. Som deltager vil du gå hjem med konkrete redskaber til at blive mere nærværende, ikke-dømmende og anerkendende elementer der både mindsker stress og øger velvære.

Det tager kun 12 minutter, men på Probanas Mindfulness konference får du en hel dag fyldt værktøjer og motivation.

http://www.probana.com/invitation.mindfulness.htm

Læs mere her

tags: Danmark, arbejdsliv, stress, moms, meditation, motivation, forfatter, Probana, medarbejderudvikling, psykologi, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar