tirsdag den 21. februar 2012

Hvorfor kvinder i topledelse?

Virksomheder med kvinder i topledelsen klarer sig signifikant bedre end virksomheder uden kvinder!

Debatten fortsætter om kvindekvoter og manglende kvinder i topledelse. I sidste uge var EU´s ligestillingskommisær´s tålmodighed, for virksomhederne for at få flere kvinder i topledelse, ved at udløbe. Der er en uges tid tilbage inden aftalen udløber og det skal vise sig, om det er lykkedes virksomhederne, at få flere kvinder på toppen. Hvis ikke, bliver kravene sat udefra og de lyder på 30 % flere kvinder.

I følge undersøgelser lader det ikke til, at virksomhederne har formået at skabe en mere lige fordeling af mænd og kvinder i bestyrelserne, og det til skuffelse for den danske stat. Debatten om kvindekvoter deler vandene blandt politikere og erhvervslivet. Holdningerne for ligestilling er mange men vejen dertil er præget af stor uenighed. Er det på tide at vi stiller andre spørgsmål i debatten om kvinder i topledelse? Hvad er ligestilling for virksomhederne? Skal kønskvoter være afhængig af branche? Kan ligestilling være et spørgsmål om, at for at behandle ens må vi behandle forskelligt?

Probana Management sætter med sin konference om kvinder og karriere fokus på kvinder og ledelse. Hvorfor skal der være kvinder i ledelse og hvordan kan kvinder selv bane sig vej til toppen? Konferencen tager fat på de udfordringer virksomheder og medarbejdere kan have på dette område. Der er mulighed for en åben dialog om normer og værdier på området. Det er en oplysende konference der tager udgangspunkt i et individuelt syn på kvinder i ledelse og en mulighed for den enkelte medarbejder at drøfte og sparre med andre medarbejdere om emnet.

Se mere og tilmeld dig konferencen her http://www.probana.com/invitation.kvinder.htm


Læs mere her

tags: politi, EU, virksomhed, erhvervslivet, Probana, Management, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar