tirsdag den 7. februar 2012

Mere forskning og undervisning

15 procent flere videnskabelige medarbejdere på CBS i løbet af tre år. Udsigt til mere forskning og bedre undervisning

CBS søger i disse dage gennem internationale og danske jobannoncer 70 videnskabelige medarbejdere, og de næste to til tre år følger flere rekrutteringer. Ifølge rektor Per Holten-Andersen skal de nye medarbejdere styrke forskningen, give flere undervisningstimer på nogle af kandidatuddannelserne og mere forskningsbaseret undervisning.

- Forskning og undervisning er områder, hvor vi hele tiden skal udvikle os, og vi styrker nu begge dele markant. Vi øger holdet af fastansatte, videnskabelige medarbejdere med 15 procent i løbet af de næste to-tre år, siger Per Holten-Andersen.

Flere gode kort på hånden
CBS har i 2010 og 2011 styrket undervisningen med mindre hold, mere vejledning og et øget timeantal på nogle af uddannelserne. Sidste år begyndte direktionen processen med at designe strategien for rekrutteringen af nye, fastansatte videnskabelige medarbejdere. Et af kravene er at imødekomme behovene på de uddannelser, som CBS tilbyder i de kommende år. I budgettet for 2012 er rekruttering af videnskabeligt personale prioriteret helt i top. Dette gælder alle typer stillinger, både tidsbegrænsede og fastansatte.

- De studerende bør opleve, at undervisningen styrkes. Kvaliteten af undervisningen får et løft, fordi vi får flere gode kort på hånden og flere videnskabelige medarbejdere, som er fastansatte og derfor har en solid forankring i deres fag. Vi foretager en stærk investering i uddannelse af den næste generation af danske erhvervsledere, siger Per Holten-Andersen.

De videnskabelige medarbejdere rekrutteres bredt på institutterne med et øje til, hvor behovet er størst. CBS har 600 fastansatte, videnskabelige medarbejdere og med de kommende rekrutteringer i 2012, 2013 og 2014, er målet at udvide holdet med 15 procent.

Læs mere her

tags: 2010, 2011, 2013, uddannelse, 2012, studerende, rektor, Forskning, 2014, videnskab, jobannonce, strategi, undervisning, kandidatuddannelse, undervisningstimer, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar