søndag den 26. februar 2012

Hvem vinder mangfoldighedsprisen MIAPRISEN 2012?

Konkurrencen om mangfoldighed på arbejdspladsen er sat ind. Både små, store og mellemstore virksomheder kan indstille sig til prisen. Om jeres virksomhed er offentlig eller privat, spiller ingen rolle. Det eneste krav er, at jeres virksomhed aktivt gør en indsats for at fremme mangfoldigheden i virksomheden og sikre lige muligheder for alle.

For at vinde prisen skal jeres virksomhed være gearet til at have en mangfoldig medarbejderskare, som spænder bredt hvad angår køn, alder etnicitet, religion, handicap eller seksuel orientering. Vigtigst af alt er dog lysten til at inspirere andre virksomheder til at vælge samme mangfoldighedsstrategi.

MIAPRISEN er en frontløberpris, der tildeles virksomheder, som har mangfoldighed på dagsordenen, og som formår at omsætte skriftlige politikker og retningslinjer til meningsfuld praksis for alle virksomhedens interessenter.

?Som international organisation med kontorer i hele verden er det klart, at mangfoldighed er en grundlæggende forudsætning for hele tiden at kunne levere de bedste og mest innovative løsninger til vores kunder? (Udtalt af IBM Danmarks direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, vinder af MIAPRISEN 2006 til Institut for menneskerettigheder).

Probanas MasterClass i Human Resource Management tilbyder de rigtige værktøjer til at geare arbejdspladsen til mangfoldighed og til at gøre alvor ud af skriftlige procedurer.

Især uddannelsens 3. modul, Global HR, sætter fokus på mangfoldighed. Læs mere om hele uddannelsen på http://www.probana.com/mch.asp, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar