tirsdag den 13. marts 2012

Bolette Christensen gæster Probanas mini MBA

Forandring er et begreb, som de fleste virksomheder er stødt på igennem tiden eller står over for at gennemføre. Når man hører om forandringer, er det nærliggende at fokusere på de følelser og refleksioner, som det medfører for de involverede medarbejdere, som til tider kan fremstå nærmest som ofre ved f.eks. nedskæringer. Det er dog knap så ofte, at man hører om de tanker og refleksioner, som topledelsen sidder med, når der er forandringer på programmet.

Bolette Christensen, tidligere Direktør hos Dansk Industri og nuværende Direktør hos Børnefonden, har i sin tid i Dansk Industri været med til at gennemføre flere former for forandringer. Bolette Christensen er nu oplægsholder på Probanas Diplomleder mini MBA med et gæsteoplæg, hvor hun netop bidrager med et oplæg omkring topledelsens tanker og refleksioner i forandringssituationer. Derudover bidrager Bolette Christensen med sine egne refleksioner, som hun har gjort sig gennem sin karriere.

Probanas Diplomleder mini MBA har desuden et helt modul omhandlende Forandringledelse, hvor der gives konkrete værktøjer til at gennemgå forandringsprocesser og til at løse de problematikker, man givetvis vil møde på forandringens turbulente sti.

Læs mere om uddannelsen på http://www.probana.com/dip.asp.


Læs mere her

tags: uddannelse, Dansk Industri, virksomhed, Probana, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar