mandag den 5. marts 2012

Ro skaber resultater

Mødekulturen er over os, og det sker ofte, at man forlader et møde med følelsen af, at det ikke var konkret nok, og meget af tiden gik med løs snak og med ingen konkrete arbejdsopgaver i kølvandet. Derudover har endnu flere opgaver og mails hobet sig op i mellemtiden. Det er herfor vigtigt, at møderne gøres konkrete og effektfulde, så både mødetiden kan holdes på et minimum.

Meditation kan være en løsning på problemet selvfølgelig ikke i selve mødesituationen, da det nok er de færreste topledere, der vil sætte arbejdstid af til meditation. Meditation kan foregå mange steder. Det vigtigste er, at det er et sted, hvor man uforstyrret kan finde roen i en ellers hektisk hverdag.

Meditationsguru Henning Daverne anbefaler, at man bruger 12 minutter om dagen på meditation mere skal der faktisk ikke til for, at meditation kan have en synlig effekt på ens karrieremæssige resultater og en følelse af større ro i hverdagen. Når roen er over os, har vi nemmere ved at koncentrere os og dermed gøre alle dagens møder mere konkrete og resultatorienterede.

Probana afholder d. 23. marts 2012 en konference i Mindfulness på Hotel Marriott i København, som præsenterer konkrete og effektive teknikker til at skabe ro, balance og overskud i hverdagen. Både Henning Daverne samt kendte foredragsholder, Sebastian Nybo, er oplægsholdere på dagen. Læs mere om konferencen her, hvor det også er muligt at tilmelde sig: http://www.probana.com/invitation.mindfulness.htm.

Læs mere her

tags: København, 2012, meditation, arbejdstid, Probana,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar