onsdag den 14. marts 2012

Får styr på bestyrelsen

Når det kommer til indførslen af kvindekvoter i bestyrelsen finder politikerne ikke meget opbakning i befolkningen. Ifølge en undersøgelse af Rambøll Management og Analyse Danmark er 79,6 % imod kvoter for kvinder i de danske bestyrelser. Både kvinder og mænd er enige om, at det må være kompetencerne der styrer hvem de eftertragtede poster går til. Men hvad kræver det egentligt at blive bestyrelsesmedlem?

I samarbejde med advokat Jackie Phillip Bohnstedt-Michelsen sætter Probana fokus på de vigtigste discipliner et bestyrelsesmedlem bør besidde. Der findes et hav mulige bestyrelsespladser, men de bliver ikke slået op. Det er derfor vigtigt, at du får styr på dit netværk og styrker dine relevante kompetencer.

Med sine erfaringer fra 8 bestyrelsesposter guider Jackie Phillip Bohnstedt-Michelsen igennem jura, netværk og teamwork samt regler og ansvar når Probana slår dørene op til konferencen ?Plads i bestyrelsen?.

Den 11. april 2012 på Marriott Copenhagen Hotel kl. 8.30.
Deltagerpris: Pga. den store tilslutning til dagen er deltagerprisen kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-).

Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,-. ex moms

Dagen giver en praktisk vinkel på bestyrelsesarbejdet og du vil desuden få adgang til et spændende online modul. En bestyrelse kan være med til at øge en virksomheds værdi igennem idéer og sparring. Tilmeld dig konferencen og styrk dit fremtidige bestyrelsespotentiale.

Læs mere her

tags: Danmark, politi, bestyrelsesmedlem, 2012, virksomhed, moms, Rambøll, Probana, Management,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar