lørdag den 3. marts 2012

Få bedre jobmuligheder med Jobzonen

Der er mange fordele i at have en profil på Jobzonen. Ved at have en opdateret profil, har du de bedste muligheder for, at vi kan hjælpe dig med din jobsøgning og dit arbejdsliv.

Her er fem tips til din profil på Jobzonen:

Opret en profil
Klik på Opret profil og udfyld oplysningerne. Jo flere informationer du udfylder profilen med, des bedre kan vi hjælpe dig med jobsøgningen

Bliv fundet af din næste arbejdsgiver udfyld dit CV
Når du har oprettet din profil, kan du udfylde dit CV. Der er mange virksomheder, der bruger Jobzonens CV-base til at finde den næste potentielle kandidat, og jo flere informationer du tilføjer dit CV des bedre vil et match med en potentiel arbejdsgiver være. Giv din næste arbejdsgiver de bedste muligheder for at finde dig.

Organisér din jobsøgning gem interessante jobannoncer
Når du falder over en interessant jobannonce, kan du gøre det nemt for dig selv ved at gemme den i Mit Jobzonen. På den måde misser du ikke nogle muligheder.

Få en mail når der er relevante jobannoncer til dig opret en jobagent
Med en jobagent kan du gemme søgninger og få automatisk besked i din indbakke, når der er interessante job til dig. Gør det nemt for dig selv, at finde de interessante jobannoncer med en detaljeret jobagent.

Få nyheder om arbejdslivet og gode råd - tilmeld dig nyhedsbrevet
En gang om måneden sender vi et nyhedsbrev ud til dig. Det er spækket med gode råd til din jobsøgning, nyheder om arbejdslivet, konkurrencer og meget mere.

Lige nu er der over 11.000 ledige job på Jobzonen. Se om der også er et til dig.

Læs mere her

tags: virksomhed, arbejdsliv, konkurrence, jobmuligheder, jobannonce, arbejdsgiver,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar