søndag den 19. august 2012

Dagens nyheder - Læs bla. om Ufaglærte får håndværkerbørn

Dagpengeophør sender flere i arbejde
Midt i den sprængfarlige debat om tusindvis af danskere, der er på vej ud af dagpengesystemet, fastslår en række forskere, at langt flere ledige end ventet altid finder arbejde i sidste øjeblik, når udløbet af dagpengeperioden nærmer sig.Foto: Torben Christensen
Læs mere her

Hvad skal der ske med karrieren efter ferien?
Mange planlægger karriereskift efter sommerferien. Men skal drømmene føres ud i livet, kræver det grundig forberedelse. Det er især vigtigt at udarbejde en kompetenceprofil.
Læs mere her

Uset bred kritik af skattesmæk på job i udlandet
Beslutningen om at fjerne skatterabatten for de små 6.000 danskere, der arbejder i udlandet i mere end seks måneder, har skabt debat, siden den før sommerferien blev vedtaget i skattereformen.
Læs mere her

Ingeniørs løntilskud gav pote: »Min situation var mere eller mindre desperat«
I går bebudede regeringen, at den vil udvide videnpilotordningen til også at omfatte diplomingeniører. At støtteordningerne virker kan Nikolaj Ruby tale med om. For otte år siden betød et job med løntilskud fast arbejde efter syv måneders ledighed som nyuddannet.
Læs mere her

Dansker for vild i det norske jobmarked: »Som at gå ind i verdens største legetøjsbutik«
Selvom jobmarkedet i den norske olieindustri bugner, kan det som dansker være svært at få foden indenfor. Men da Martin Garmund fandt en mentor i Norge, gik det stærkt.
Læs mere her

Hans blodprøverobot skal prikke ventetiden i bund
Thiusius Rajeeth Savarimuthu står bag udviklingen af en robot, der kan tage blodprøver og dermed mindske ventetiden for patienter på hospitalet.
Læs mere her

Ufaglærte får håndværkerbørn
Kun 3 ud af 100 børn med ufaglærte forældre får en lang uddannelse - langt de fleste bliver håndværkere
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar