torsdag den 30. august 2012

Ny Leder Kultur ? TØR DU

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource!

Et statement der går igen og igen på landets arbejdspladser. MEN vil du gerne være en ressource i den verden, vi lever i

De fleste af verdens ressourcer lider og bliver udnyttet. Måske derfor, at 35.000 mennesker hver dag sygemeldes i Danmark pga. stress og 3 ud af 4 ikke tager følelserne med på arbejde. Du er meget mere end en ressource i virksomheden. Du er virksomhedens identitet - herigennem kommer din integritet og herudfra skaber vi sammen synkronicitet.

Alting går så stærkt i dag der er ikke langt fra introduktionsfasen til produktionsfasen men vi glemmer det, der ligger herimellem følelserne, integriteten og dermed os selv. Vi er blevet en ressource i stedet for virksomhedens identitet.

Udviklingen kan vi ikke bremse, men det kræver nogle nye og stærkere redskaber, hvis vi skal kunne følge med udviklingen, uden at tabe os selv.

Body Mind Academy har sammensat et nyt og bæredygtigt lederforløb til dig, som ser dine medarbejdere som meget mere end en ressource. Hvor du ikke kun leder ud fra hovedet og bruger din mave som konsekvens-beregner, men formår at lede ud fra hjertets intelligens.

Peter Junker, Direktør i Body Mind Academy, udtaler, der er en mening med, at energifeltet omkring hjertet er 5000 gange kraftigere end energifeltet omkring hjernen . Men det giver kun mening, hvis vi, i vores ledelse af os selv og andre mennesker, formår at drage nytte heraf. De fleste ledere fortæller mig, at de bruger deres mavefornemmelse, men de bliver overrasket, når det går op for dem, at maven er hjemsted for egoet, og mavens fornemmelser udelukkende er baseret på egne erfaringer.

Hvilken slags leder er du Leder du ud fra hovedet Leder du ud fra maven Eller leder du ud fra hjertet Og hvori består forskellen

Hvilken type leder vil du gerne være og hvad kræver det af indsigt og forståelse

Der tales og skrives meget om VI-kultur, integritet og bæredygtighed. Hvis forandringen skal ske, er der kun én vej, og den vej går gennem hjertet. Det er det eneste sted i kroppen, hvor du kan være stress-fri, og hvor der samtidig er ego-fri zone. Men det er også her, du giver slip på kontrollen og magten, og lader dig guide af noget, som er større end dig selv. Det er her, JEG bliver til VI, og energi bliver til synergi. TØR DU

Næste Lederforløb starter den 6. september. Læs mere her

Hvis du er klar til at tage et kvantespring personligt og ledelsesmæssigt, så er vi klar med det team, som kan give dig svarene på ovennævnte spørgsmål og vise dig vejen.

Læs mere her

tags: Danmark, 2012, virksomhed, stress, kvantespring, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar