lørdag den 4. august 2012

Probana leverer skræddersyet lederudvikling på højt niveau

Det nuværende økonomiske klima har resulteret i nye forventninger til ledere. Selv for succesfulde ledere kan det være nødvendigt at sadle om for at skabe resultater. Gode lederegenskaber har og er afgørende for en virksomheds succes, men vigtigheden af bestemte evner ændrer sig over tid og følger de økonomiske og samfundsmæssige konjunkturer. Talent management er afgørende fordi en virksomheds sociale kapital skaber konkurrencedygtighed. Undersøgelser viser at strategisk og integreret talent management øger en virksomheds aktieværdi.

Arbejdsmarkedet bliver stadig mere konkurrencepræget i det talenter ikke er uudtømmelig ressource. Mangel på uddannet arbejdskraft, demografiske ændringer og den stadig større mobilitet i den globale arbejdsstyrke udfordrer virksomhederne i deres kamp om talentfuld arbejdskraft. Spænding mellem udbud og efterspørgsel øger behovet for ledere med stærke evner indenfor talentmanagement.

Virksomheder bør derfor investere i at øge ledernes kompetencer indenfor talent management der, afhængig af virksomheden kan spænde lige fra strategisk planlægning til rekruttering. Det gælder også om at holde på talenter der allerede styrker virksomhedens positive udvikling ved at tilbyde medarbejdere, at de kan udvikle deres kompetencer yderligere.
PROBANA tilbyder en fleksibel løsning der matcher en travl hverdag. Baseret på en kombination af e-learning og spændende kursusdage med super forplejning byder uddannelserne på pensum af højt fagligt niveau, networking og udfordrende undervisning. På den populære Mini MBA vil deltagerne desuden blive forkælet med oplæg af bland andet B.S Christiansen, Chris MacDonald og Charlotte Bircow.

Når toppen af dansk erhvervsliv mødes med Danmarks bedste undervisere på PROBANAS kursusdage er der i høj grad lagt op til kritisk tænkning, udfordring af teorierne og executive networking.

Læs mere her

tags: Danmark, økonomi, uddannelse, OB, virksomhed, talent management, strategi, undervisning, arbejdskraft, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar