lørdag den 4. august 2012

Networking ? gør det til en del af din hverdag

Networking er en naturlig del af networkingekspert Carina Heckschers hverdag, både privat og professionelt. Men networking er for alle, og Carina Heckscher opfordrer til at gøre det at networke til en integreret del af hverdagen, det er både fornøjeligt og værdiskabende, og kan gøre vejen til succes både sjovere og kortere.

Carina Heckscher er networkingekspert, foredragsholder og inspirator, samt forfatter til bogen Networking En del af min hverdag . Og det er lige præcis hvad networking er for Carina; om hun bevæger sig i erhvervsmæssig eller privat sammenhæng, om det er i køen i supermarkedet, til cross-fit træningen, til netværksmøder, foredrag eller sociale arrangementer, så er networking en naturlig, værdiskabende og ikke mindst fornøjelig, del af Carinas hverdag.

Networking er for alle, og networking er vigtigt understreger Carina. Det gælder både hvis man som privatperson ønsker at lære nye mennesker at kende og blive inspireret på en ny måde, hvis man som ansat skal lære nye eller eksisterende kollegaer og forretningsforbindelser at kende, hvis man som selvstændig skal opbygge og skabe forretning, eller hvis man som jobsøgende leder efter (nye) muligheder.

Mulighedernes Univers og det at turde-turde
Det er vigtigt at have det rigtige mindset i forhold til networking. Networking skal ikke overtænkes, men snarere være en naturlig del af din livsstil og hverdag. Det handler om at tænke muligheder frem for begrænsninger der kan forhindre os i at netværke, forklarer Carina, og ændre sit mindset til at turde bryde med Janteloven, og i stedet turde være unik og tro på at andre gerne vil hjælpe. Det kalder Carina for Mulighedernes Univers, og det gælder om at turde-turde tænke i muligheder frem for begrænsninger, for netop at kunne gøre networking til en del af din hverdag.

Heldig med vilje og Pay it forward
Man kan blive heldig med vilje gennem bevidst networking ifølge Carina, for selvom networking ikke skal overtænkes kræver det engagement at networke networking er hvad man gør det til. Det handler om at strø frø; udvide sit netværk, pleje sit netværk og netværke sit netværk. Netværkstankegangen bygger på Pay it forward princippet at jo mere du giver, jo mere får du igen. Så gør networking til en del af din hverdag og bliv heldig med vilje - det er vejen til succes.


Læs mere her

tags: selvstændig, supermarked, jobsøgende, forfatter, privatperson, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar