onsdag den 8. januar 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Dansk Industri: Genopretningen er kun halvvejs

Jeg ændrer ikke noget radikalt, bare fordi året skifter. At blive bedre til noget er en kontinuerlig

Læs mere her

Det kæmper industriens topforhandlere om
Overenskomstforhandlingerne er skudt i gang. Men hvad ligger der bag ordene om uddannelse, konkurrenceevne og fleksibilitet? Her er nogle bud på, hvad topforhandlerne kunne sige, hvis de havde frit slag.
Læs mere her

Kvindelov en velbevaret hemmelighed
Otte ud af ti virksomheder kender ikke ny lov, der skal give flere kvinder i de danske bestyrelser, viser ny undersøgelse. Dansk Industri afviser og fremhæver, at antallet af kvindelige bestyrelsesmedlemmer vokser pænt.
Læs mere her

Kvindelige chefer klarer sig bedst hos TDC
Hos TDC arbejder man med mangfoldighed på fire forskellige punkter. Til topstillingerne skal der altid være mindst en kvinde blandt ansøgerne, lyder kravet.
Læs mere her

Tryghedsnarkomanen har fået livsværket hjem til Aarhus
»Det ville have betydet alt for min mand,« siger Karin Salling om at få Dansk Supermarked hjem til Aarhus igen.
Læs mere her

De tre vigtigste budskaber fra industriens topforhandlere
Realiteter. Overenskomstforhandlingerne er skudt i gang. Men hvad ligger der bag ordene om uddannelse, konkurrenceevne og fleksibilitet? Her er nogle bud på, hvad topforhandlerne kunne sige, hvis de havde frit slag.
Læs mere her

Se dansk astronaut blive testet i iltmangel
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/se-dansk-astronaut-blive-testet-i-selvkontrol-771 Videoserie 'De gør en forskel': Rumingeniør Andreas Mogensen viser rundt på ESAs træningscenter i Køln, og vi er med, når en test med iltmangel gør det svært for ham at klare simple regnestykker. Jobfinder
Læs mere her

Dansk Industri: Genopretningen er kun halvvejs
Arbejdsgiverne sidder fortsat tungt på pengepungen under forhandlingerne om nye overenskomster. Den lave inflation kan dog betyde, at det bliver muligt for industriarbejderne at bevare reallønnen. Foto: Torkil Adsersen
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar