tirsdag den 7. januar 2014

Effektive arbejdspladser via HR konsulentuddannelsen

Flere og flere ledere tager den anerkendte lederuddannelse, HR Konsulentuddannesen (HRK) se www.hrk.se . Årsagen er bla. at uddannelsen giver deltagerne effektive værktøjer til at skabe forandringer i virksomhederne (store som små) inden for personaleområdet, således at virksomhederne kan klarer skærene med færre ansatte.

Den stjernebesatte underviserstab på uddannelsen tæller nogler af landets absolut mest anerkendte HR folk, bla. direkte fra landets største personaleafdelinger i Novo Nordisk, Krüger, mfl., men også eksperter direkte fra MBA, Handelshøjskolen og fra de største rådgivningshuse.

Uddannelsen er kendt som at være et direkte springbrædt til en karriere inden for personaleområdet, både for selvstændige og for ansatte, bla. fordi uddannelsen faciliterer landets største netværk online. De mange deltagere på uddannelsen kan netværke 24 timer online under hele uddannelsen på uddannelsens elæringsplatform, der stilles tilrådighed for alle deltagerne. Man klikker blot ind via internettet og vupti, så er man i kontakt med andre HR folk fra hele landet, både i den private samt offentlige sektor.

Læs mere om uddannelsen på www.hrk.se . HR Konsulentuddannelsen starter hold i efteråret både i København og i Århus, men hurtig tilmelding kan anbefales, da der pt. kun er få ledige pladser tilbage på holdene.

Læs mere her

tags: København, internet, Århus, Handelshøjskolen, uddannelse, selvstændig, virksomhed, Novo Nordisk, Konsulentuddannelsen, offentlige sektor, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar