onsdag den 1. januar 2014

Six Sigma: Skaffer effektivt arbejdsløse i job!

Undersøgelser viser at arbejdsløse som vælger efteruddannelse i mange tilfælde er hurtigere i job end de som vælger privat løntilskud. Det tyder dermed på at hvis man i sin ledighedsperiode holder sig aktiv med uddannelse i de rette kompetencer, så er man med med til at ændre kurs. Kompetencer som giver personlig udvikling og hjælper samfundet til succes.
I trekantområdets knudepunkt Kolding holder virksomheden C-Value® til. Virksomheden har 7 år på bagen og består af Danmarks stærkeste effektiviseringstrænere. Teamet træner medarbejdere og jobsøgende på åbne kurser og i virksomhederne. Samt tilbyder praktiske forløb som er tilpasset den enkelte virksomhed.

"Vi har gennemført over 100 praktiske projekter hvor flere har givet 6-cifrede positive resultater. Vi hjælper vores kunder med at tjene flere penge og stå stærkere på markedet", siger Torben Kjær Madsen, indehaver C-Value®.

Eneste udbyder i region Syddanmark

Vil man sidde forrest i bussen og være i blandt dem som virksomhederne prioriterer, så er Six Sigma et af de skarpeste våben. Uddannelsen kan bruges i alle brancher og alle steder hvor der forekommer gentagne arbejdsprocesser. C-Value® er pt. den eneste udbyder i hele region Syddanmark. Samtidig bliver man trænet af et stærkt team som virkelig har masser af års praktisk erfaring.

De rette kompetencer er nødvendige på markedet

C-Value® består udelukkende af kompetente personer og man kan modtage træning i alle bælte farver. Niveauerne i Six Sigma er nemlig helt enkelt opdelt i farver, ligesom hvis man træner karate. Torben Kjær Madsen og hans partner er begge graduerede Six Sigma Black Belt og er blandt de få i Danmark som kan levere træning på det højeste niveau.

"Vi vil gerne hjælpe både medarbejdere og jobsøgende med at stå stærkere på markedet. Vores erfaring er at Six Sigma uddannede bliver prioriteret i virksomhederne. Six Sigma Green Belt er nok den mest effektive projektleder uddannelse der findes", siger Torben Kjær Madsen.

Virksomheden

C-Value® effektiviserer alle gentagne arbejdsprocesser hos virksomheder i alle brancher. Og træner kvalitetsmedarbejdere, mellemledere, nøglemedarbejdere, projektledere og deltagere i forandringsprojekter. Vi er Danmarks stærkeste effektiviseringstrænere og hjælper vores kunder med at tjene flere penge og få styr på processerne. Til gavn for virksomhedernes konkurrenceevne og Indtjening.

Værktøjerne vi bruger er Six Sigma, Lean og Sund Fornuft. Vi leverer Six Sigma og Lean træning på åbne kurser og i virksomhedstilpassede løsninger. Herunder på IBC og AMU samt gæste forelæsning på SDU.

Trænere

Torben Kjær Madsen er som en af de få i Danmark uddannet Six Sigma Black Belt. Desuden uddannet som Lean facilitator, HD afsætning, akkrediteret i Facet 5 personprofil og ejer af Personprofil OlsenBanden®. Torben har gennemført flere Six Sigma projekter i praksis som har givet 6-cifrede positive resultater.

Erik Olesen har mere end 10 års erfaring indenfor Lean og Six Sigma. Han har arbejdet med optimering af processer indenfor administration, produktion, kunder, leverandører og udvikling. Erfaringerne er opnået indenfor den mekaniske industri, elektronik, produktion samt plast- og komposit industrien. Han har bl.a. været ansat på Grundfos og LM Windpower. Derudover er han uddannet indenfor NLP og er ligeledes certificeret som Business- og Life coach.  

Six Sigma Green Belt

Træningen henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, mellemledere, nøglemedarbejdere, projektledere og deltagere i forandringsprojekter. Virksomheder der strategisk indfører Six Sigma, kan med fordel uddanne 10% af deres medarbejdere Six Sigma Green Belt.

Akademi Niveau

Man modtager både teoretisk og praktisk træning. Under forløbet laver man et praktisk og faktuelt projekt som forsvares ved mundtlig certificering. Træningen er suppleret af individuel coaching.



Læs mere her

tags: Danmark, våben, uddannelse, Kolding, arbejdsløs, løntilskud, virksomhed, penge, efteruddannelse, strategi, jobsøgende, projektleder, NLP, konkurrence, Grundfos, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar