torsdag den 16. januar 2014

Københavns Erhvervsakademi starter med rekordstort antal ansøgere

Ved optaget i juli måned sætter uddannelserne på Københavns Erhvervsakademi rekord i antallet af ansøgere på alle uddannelsesretninger. Det giver en virkelig god start for Københavns nye stærke uddannelsesinstitution med videregående uddannelser til erhvervslivet.

I alt har 2188 ansøgt om at tage deres uddannelse på Københavns Erhvervsakademi (KEA), og det er en stor stigning for uddannelserne. Det svarer næsten til den totale studenterbestand, der allerede går på uddannelserne.

Højt fagligt niveau og job i det private
Kombinationen af et højt fagligt niveau og uddannelsernes målrettede fokus mod job i erhvervslivet medvirker til, at studerende på Københavns Erhvervsakademi kvalificeres til job i forskellige brancher - og det kan mærkes på interessen.

Det er en fantastisk start for Københavns Erhvervsakademi med en sådan massiv ansøgning til vores uddannelser. Erhvervsakademierne skal udvikle de kompetencer, som fremtidens erhvervsliv har brug for. Vi starter stærkt med mange unge, der vil have uddannelser rettet mod de private virksomheder - endda i en tid, der er præget af den økonomiske krise. Københavns Erhvervsakademi vil i de næste år rykke en liga op i størrelse, kvalitet og kompetence - med den store interesse fra uddannelsessøgende har vi fået en turbostart", udtaler rektor, Ingo Østerskov, Københavns Erhvervsakademi.

Populære uddannelser hos unge og erhvervslivet
Det er især designuddannelser indenfor mode og digitale medier, der er populære på KEA.
"Københavns Erhvervsakademi har uddannelser inden for de traditionelle erhverv - byggeri og produktion - og samtidig nogle meget fremadrettede sektorer inden for medie og IT samt design. På alle områder arbejder vi tæt sammen med erhvervsvirksomhederne og deres brancheorganisationer.
Det giver tæthed og relevans for erhvervslivet" udtaler rektor Ingo Østerskov, Københavns Erhvervsakademi.

Årets ansøgertal for KEA:

Designteknolog 420
Multimediedesigner 297
Multimediedesigner engelsk 297
PBA i Business og Design 245
E-designer 207
Bygnings-konstruktør 201
Optometrist 110
Datamatiker 71
Bygningskonstruktør engelsk 65
Produktionsteknolog 48
El installatør 46
IT og elektronik-teknolog engelsk 43
IT og elektronik-teknolog 41
VVS installatører 33
Datamatiker engelsk 33
Designteknolog engelsk 31

Læs mere her

tags: København, økonomi, uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, Københavns Erhvervsakademi, organisation, studerende, uddannelsesinstitution, videregående uddannelse, rektor, E-designer, Bygnings-konstruktør, Optometrist, Datamatiker, Bygningskonstruktør, Produktionsteknolog, El installatør, VVS installatører, Designteknolog, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar