onsdag den 22. januar 2014

Filmskuespillerskoler for unge, skyder op over hele landet

Dansk skuespiller katalog har igennem en årrække udviklet et helt unikt koncept, som tilbyder gratis filmskuespilundervisning for unge mellem 14-18 år. Først var der en, så var der 2, så var der 8, så 25 og nu i 2009 forventes det at tilbudet er at finde 50 steder i Danmark fra september.

Dansk skuespiller katalogs filmskuespillerskoler er i et tæt samarbejde mellem landets professionelle skuespillere og filminstruktører og kommunale ungdomsskoler. Igennem et omfattende netværkssamarbejde kan vi give dette højfaglige tilbud gratis til alle de mange unge som drømmer om at lave film.

Det er også for sjovt!

Det er vigtigt at de som melder sig på vores skoler skal have nogle gode oplevelser med at agere foran kameraet, men vi sigter også efter at spotte og udvikle talenterne, hvorfor der fra i år som noget nyt vil være evaluerende prøver og filmfestival. Vi skal have plads til dem som er usikre på om skuespillerfaget er noget for dem, og naturligvis til dem som virkelig brænder for det. Vi håber med vores filmskuespillerskoler at afklare en masse unge i forhold til en fremtid som skuespillere. Nogen finder ud af at det er hårdt arbejde og ikke så glamourøst som medierne foregiver og derfor hopper fra, andre for mere blod på tanden og søger op på elevskolerne.

Vores filmskuespillerskoler har været en succes uden sidestykke og udvider derfor markant i 2009. Der er nu planer om 50 filmskuespillerskoler, men flere kan sagtens komme til hvis der er interesse for det ude i kommunerne.

Ønsker du at tilmelde dig, eller læse mere om hvor i landet vi starter filmskuespillerskoler kan du tilmelde dig direkte via vores hjemmeside www.dask-offline.dk

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, skuespiller, filmfestival, undervisning, kamera, ungdomsskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar