søndag den 12. januar 2014

Nu kan du lære at få "Succes med Farver"

Helt nyt kursus, men fokus på at du bliver i stand til at forstå hvilken "personlighed" du står overfor, hvilke gør dig i stand til at handle bedst muligt.

Det er enkelt, ment at huske, og det virker!

Grøn personlighed er lukkede og indirekte.

Grundlæggende:
Grønne udgør 35% af befolkningen. De er de analytiske mennesker. De analysere alt til døde. De har forpasset millioner af muligheder, fordi de analyserer alt for længe.

En Grøn personlighed vil fortælle om deres forskning, undersøgelser eller dybdegående "papirnusseri". De vil nok ikke selv kalde det sådan, men de laver altid en eller anden form for analyse, og du skal høre om det. De værdsætter logik meget højt.

De bruger ord som: Kunne. Måske. Eventuelt. Forsøge. Vi ser.

Gul personlighed er åbne og indirekte.

Grundlæggende:
Gul personlighed udgør 35% af befolkningen. De er sygeplejersker, skolelærere, Frivillige arbejdstagere ... dem der "tager hånd" om os andre. De giver fra hjertet. De har ikke tid til dem selv, fordi de giver til alle.

Gule er nurserne. De er fantastiske mennesker. De er de bedste lyttere. De er pålidelige. De er lette at komme sammen med. De er holdspillere. De er tålmodige og støttende, og de er omsorgsfulde.

De er de mest følelsesbetonet mennesker. De taler absolut ikke lige hurtigt som dem der er Blå, og de er ikke så nøjsomme med deres ord som dem der er Grønne.
De vil tale om familie. Gøre noget der er omsorgsfuldt.

De er meget åbne med deres følelser, men de er indirekte. Med andre ord, hvis du stiller dem et spørgsmål, svarer de og holder mund. Når de besvarer dit spørgsmål og stoppe, betyder det, at de er åbne, men de er indirekte. Det er en gul.

Blå personlighed er åbne og direkte.

Grundlæggende
Blå udgør 15% af befolkningen. De er altid i en salgsfremmende virksomhed eller anden form for salg.

Disse mennesker er planetens mest kreative mennesker. Som blå personlighed ser du det store billede med det samme. De har ikke brug for eller ønsker, at alle detaljer.
Blå er direkte, stiller du dem et spørgsmål, kan de besvarer det i det uendelige. De kan blive ved og ved indtil du simpelthen er nødt til at stoppe dem, og stille dem et nyt spørgsmål. Det er at være direkte.

Blå er åbne. Blå personlighed fortæller dig deres livshistorie, inklusiv alle de større øjeblikke i detaljer, du slet ikke ønskede at høre.

Kombinationen af at være åben og direkte, gør at blå føler sig sikker i deres måde at fremstå, samt i hvad de gør.

De er i stand til at henvende sig til alle mennesker og snakke om alt.
Blå elsker at være omgivet af mennesker, og altid en fests midtpunkt.

Rød personlighed er lukkede og direkte

Grundlæggende:
Rød udgør 15% af befolkningen. De penge-motiverede, penge-fokuseret. Du bør ikke tale med dem om din familie eller din ferie.
De drager ikke omsorg. De ved godt, hvis du bliver gift, skal du have børn. Hvis du har børn, skal du på ferie. End of story.

På ferie
Når du skal på ferie, bliver det planlagt. Det betyder ikke noget, hvis du ikke har penge ... du trækker bare pengene på dit kreditkort. Det er nødt til at være det bedste af det bedste.
... du ønsker at se fjern steder.

Ord som rød bruger

1. Jeg og chefen spiste middag sammen i går
2. Økonomichefen og jeg er faktisk naboer
3. Ejeren af firmaet og jeg spiller golf sammen

Læs mere her

tags: virksomhed, penge, kreativ, sygeplejerske, skolelære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar