lørdag den 18. januar 2014

Nyt samarbejde udfordrer det etablerede jobmarked

Jobdatabasen Arbot og Mediacenteret Glumsø har indledt et samarbejde, som giver en ny og bredere platform for stillingsannoncering på Vest- og Midtsjælland. Samarbejdet udfordrer det etablerede jobmarked på både pris og indhold.

Arbot lancerer sammen med Mediacenteret Glumsø et nyt jobmarked i fem ugentlige lokalaviser, Susålandets Avis fire udgaver og Lokal Nyt Vestsjælland. Fremover har hver lokalavis, udover artikler og annoncer, også en brancheopdelt oversigt fra Arbot med de sidste nye ledige stillinger i området.
Det betyder, at Arbot nu kommer ud til en kvart million mennesker på Midt- og Vestsjælland.

Bider 'de store' i haserne
Samarbejdet med Mediacenteret Glumsø er det første af en række strategiske samarbejder, som Arbot vil indgå i den nærmeste fremtid. Arbot tager ikke betaling for jobannoncerne, men er udelukkende reklamefinansieret. Derfor er det glædeligt, at kendskabet til Arbot øges via samarbejdet med Mediacenteret Glumsø.

Vi er en iværksættervirksomhed, som har skabt et stillingsmarked, der er bedre både på pris og indhold. Vi er allerede de trediestørste på antallet af jobannoncer, og det tal vil fortsat stige. Udfordringen er nu at flytte brugerne fra de etablerede 'tunge drenge' på stillingsmarkedet, og det vil vi gøre ved at udbrede kendskabet til Arbot, blandt andet ved hjælp af strategiske samarbejder fortæller Helle Manscher, adm. direktør for Halibut ApS, der står bag Arbot.
Det er jo lidt som Davids kamp mod Goliath, men vi tror på det. Vores mål er at blive de største i Danmark, både på brugertal og antallet af stillingsannoncer, indenfor de næste 9-12 måneder , uddyber hun.

Om Arbot
Arbot (www.arbot.dk) er en gratis jobdatabase på nettet, som samler de ledige stillinger, der annonceres på danske hjemmesider, dvs. som en slags Google© på jobmarkedet.
Arbot er reklamefinansieret og al jobannoncering er derfor gratis. Arbot har siden lanceringen i marts 2009 haft en konstant vækst i antallet af jobannoncer, og er på få måneder blevet Danmarks tredjestørste jobbase. Arbot er ejet og drevet af Halibut ApS.

Om Mediacenteret Glumsø
Mediacenteret Glumsø udgiver fem ugentlige lokalaviser på Midt- og Vestsjælland. Susålandets Avis, der udkommer i fire udgaver, herunder det nu 94-årige Glumsø Ugeblad, samt Ringsted Posten, Sorø Posten og Fuglebjerg Posten. Herudover udgives tillige Lokal Nyt Vestsjælland.
Samlet udgiver MediaCenteret Glumsø lokalaviser til næsten 100.000 husstande. Virksomheden driver endvidere Glumsø Bogtrykkeri - et moderne trykkeri, hvis historie går tilbage til 1940.

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, direktør, Google, Vestsjælland, virksomhed, Ringsted, husstand, jobannonce, strategi, jobdatabase, iværksættervirksomhed, Halibut ApS, jobmarked, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar