torsdag den 25. september 2014

BEC Design i nye omgivelser

Selvom BEC Design allerede sidste år flyttede fra Frederikkevej i Hellerup til Landskronagade på Østerbro, så kan uddannelsesinstitutionen først nu føle sig rigtig på plads i den traditionsrige bygning. Håndværkerne har nemlig netop lagt sidste hånd på renoveringen af lokalerne i det smukke hus, og resultatet har været værd at vente på.

Renoveringen har taget lige godt et år, og de godt 500 studerende, lærerne og det øvrige personale har måttet affinde sig med en del støv og larm fra de hårdt arbejdende håndværkere. Til gengæld har de nu fået arbejdsplads i en top moderniseret, historisk bygning, som tidligere har været hjemsted for Danmarks Radios regionalradio og oprindeligt rummede Wessel og Vetts konfektionsfabrik. Den smukke bygning er således kommet tilbage til rødderne, da BEC Design blandt andet uddanner designteknologer og e–designere, som typisk finder beskæftigelse i mode og livsstilsbranchen.

Det er dog ikke kun fremtidens designere, som kommer til at nyde godt af de flotte omgivelser. BEC Design uddanner også datamatikere, og disse vil opleve et unikt studiemiljø, som de ellers ikke ville kunne finde på andre uddannelsesinstitutioner, der udbyder uddannelsen.

Uddannelseschef Carina Villadsen er naturligvis stolt over det nye hus, som med sit flotte og funktionelle design bestemt er en designuddannelsesinstitution værdig.

"Vi er selvfølgelig stolte over at kunne tilbyde så flotte rammer for vores ansatte og studerende. Huset er designet med tanke på muligheder for undervisning af ny og anderledes karakter. De store lyse rum, open lerarning–center, ingen stationære computere, men bærbare løsninger til alle overalt i huset er blot nogle af de ting, de nye omgivelser har bibragt os. Vi glæder os til officielt at indvie huset på fredag og byde studerende, medarbejdere og ikke mindst samarbejdspartnere i såvel skoleverdenen som virksomhederne velkommen. Som byens kreative uddannelsesinstitution kan vi bestemt være vores nye hus bekendt – det lever i særdeleshed op til sit navn."

Der er lagt op til en flot indvielse fredag den 29. august, hvor skolens studerende har arrangeret et modeshow baseret på deres egne kreationer. Direktør for Danish Fashion Institut Eva Kruse vil desuden stå for den officielle del af indvielsen, og undervisningsminister Bertel Haarder er også blandt talerne på dagen.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Danmarks Radio, uddannelse, radio, computer, virksomhed, Håndværker, kreativ, Bertel Haarder, Østerbro, undervisningsminister, undervisning, studerende, uddannelsesinstitution, beskæftigelse, miljø, Design, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar