søndag den 14. september 2014

Skab balance mellem familie- og arbejdsliv

Virksomhederne satser i stigende grad på medarbejderpleje som rekrutterings– og fastholdelsesstrategi. Det handler ikke nødvendigvis om høje lønninger og fordelagtige bonusordninger. Tidens medarbejdere er i højere grad interesseret i trivsel og dette aspekt kan ikke gøres op i kroner og øre. Balance mellem familie– og arbejdsliv ligger højt på medarbejdernes ønskeliste og er ikke mindst en vigtig forudsætning for at kunne udføre dagens opgaver optimalt.

Undersøgelser foretaget af Familie– og Arbejdslivskommisionen afslører, at tre ud af ti beskæftigede ofte eller jævnligt oplever konflikter mellem arbejdsliv og privatliv. Ubalancen kan have fysiske og psykiske konsekvenser og eksempelvis forårsage stress, ligesom det kan mærkes på bundlinjen, når medarbejderne ikke trives. Derfor har både ledere og medarbejdere interesse i, at arbejdspladsen sætter ind i forhold til at skabe den bedst mulige balance mellem familie– og arbejdsliv.

Flere og flere virksomheder har indset behovet for, at arbejdslivet hænger sammen med familielivet og er initiativrige i forsøget på at skabe balance. Microsoft, er en af de virksomheder som handler. Foruden de mere traditionelle metoder som hjemmearbejdspladser og fleksibel arbejdstid tilbyder Microsoft deres medarbejderne coaching i, hvordan de kan blive bedre til at skabe balance.

Probana Management tilbyder Coach uddannelsen (COU), som giver deltagerne en teoretisk og praktisk forståelse for coaching. Coach uddannelsen, COU®, er baseret på e learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de mest centrale områder og færdigheder inden for coaching, motivation, kommunikation, spørgeteknikker, aktiv lytning og feedback. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne viden, inspiration og effektive metoder til at omsætte erhvervspsykologisk teori til praksis.

Du kan læse nærmere om kursusdage, emner og tidspunkter på følgende link: http://www.probana.com/cou.asp.

Få mere information om Probanas andre uddannelser på http://www.probana.com/
 

Læs mere her

tags: Microsoft, uddannelse, virksomhed, arbejdsliv, stress, Probana, Management, spørgeteknikker, psykologi, kommunikation, strategi, motivation, arbejdstid, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar