torsdag den 11. september 2014

Få styr på personalejuraen med det samme

I de seneste år har der været godt gang i arbejdsmarkedet, og mange medarbejdere benytter den lave ledighed til at søge nye græsgange og udfordringer. Det er godt for dem, der kan tiltrække nye og dygtige medarbejdere, og knapt så godt for dem, der mister dem, og har svært ved at finde den rigtige substitut. I denne kamp om de gode medarbejdere anvendes adskillige våben heriblandt diverse personalegoder samt individuelle kontrakter. Derfor gælder det for begge parter om at være dækket rigtig godt ind på det personalejuridiske område, så man kan udnytte de muligheder, som findes på området. Men det er selvsagt ikke kun af den grund vigtigt at have styr på personalejuraen. Med en kompetent personaleafdeling undgår man slinger i valsen, og kan afværge mange konflikter, der kan kræve enorme ressource både i form af tid og penge, på forhånd. Selv om man nogle gange kan få den mistanke, at der findes folk som søger konflikter, er der vel ingen arbejdsgivere eller arbejdstagere, som reelt ønsker at være involveret i et konfliktfyldt arbejdsforhold eller slutte sit samarbejde med smækkede døre og et faretruende højt blodtryk. Hvis man har styr på det lovtekniske område, giver det i stedet en gensidig tryghed og afklaring, som afføder et øget fokus mod opgaveløsningen.

Aktiv Kurser / Probana er landets førende kursusvirksomhed indenfor blended learning, og tilbyder en unik uddannelse indenfor personalejura, se www.probana.com/pju.asp. Næste holdstart er 2. oktober 2008.
Blended learning er en kombination af e–learning og almindelig undervisning. Med e–learning har man altid adgang til pensum, cases og dialogforum, og den almindelige undervisning sørger for at koble teori til praksis.
Vores uddannelser er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.
 

Læs mere her

tags: 2008, våben, uddannelse, personalegode, virksomhed, penge, erhvervslivet, Probana, undervisning, arbejdsgiver, arbejdsmarked, kursusvirksomhed, videregående uddannelse, blodtryk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar