onsdag den 3. september 2014

Excel til rapportering og konsolidering

Økonomiforum indbyder til kursus for økonomiansvarlige:

Excel til rapportering og konsolidering

Økonomiforum, der er én af Danmarks førende udbydere af kurser til økonomer, afholder igen sit populære kursus med titlen Excel til rapportering og konsolidering.

Kurset afholdes i Ballerup den 21. oktober og i Middelfart den 22. oktober

Det er et kursus, hvor man lærer at bruge Excel som et avanceret værktøj til rapportering og konsolidering.

Man lærer således at lave dashboards instrumentbrætter med grafiske præsentationer i form af fx speedometre, der fx viser status for virksomheds nøgletal KPI’er.

Man lærer også at definere og bruge ’drill–downs’, hvor man graver sig ned i de underliggende data.

Underviseren på kurset er én af Danmarks dygtigste Excel–eksperter cand. oecon. Anders Rasmussen, der er certificeret Microsoft specialist.

Kurset er tilrettelagt for deltagere, der er erfarne brugere af Excel, og hver deltager har sin egen pc til rådighed til ’hands–on–øvelser’.

Prisen for kurset er 6.950,00 kr.

Dette kursus har været afholdt mange gange og har altid fået meget flotte anmeldelser fra deltagerne. Fx skrev Michael Ishøi, regnskabsansvarlig på kunstmuseet Arken, efter sin deltagelse:

"Det er et af de bedste kurser, jeg nogensinde har været på, med en meget dygtig underviser og en god vekslen mellem teori og praktiske øvelser. Og med ekstremt meget indhold for et 1–dags kursus."

Hele kursusprogrammet kan ses på www.okonomiforum.dk hvor man også kan tilmelde sig.

Det kan man også på telefon 70 25 60 85 og på e–mail–adressen: info@okonomiforum.dk

Om Økonomiforum

Økonomiforum ApS udbyder konferencer, seminarer og kurser til økonomer i private og offentlige organisationer og udgiver eMagasinet "Økonomichefen" med mere end 2000 læsere.
Økonomiforum samarbejder med de førende formidlere af viden til økonomer, deriblandt DJØF, C3 og fagtidsskriftet "Informatik og Økonomistyring".
 

Læs mere her

tags: Danmark, Microsoft, økonomi, regnskab, kunst, nøgletal, virksomhed, Middelfart, Ballerup, organisation, sprog, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar