onsdag den 3. september 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Kan man ikke blive læge, må man blive reklamemand

Tjek, om du er en god lederkollega
Emner Ledelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/tjek-om-du-er-en-god-lederkollega-2071 Knaser det i forholdet til dine kollegaer i ledelsesgruppen, peger pilen sandsynligvis tilbage på dig selv. 'Vi har de lederkollegaer, vi fortjener', mener ledelseskonsulent Susanne Teglkamp. Jobfinder
Læs mere her

Nu begynder jagten på kvinder til bestyrelserne
På en spritny bestyrelsesuddannelse er under fem procent af deltagerne kvinder. Nogen må stoppe op og spørge, om kvinderne overhovedet har lyst til bestyrelsesarbejde, mener en af stifterne af den nye uddannelse.
Læs mere her

Glem alt om den perfekte karrierekvinde
Det er fint, at op mod en tredjedel af deltagerne på bestyrelsesuddannelserne er kvinder, siger Stine Bosse og fremhæver, at der er kvindelige kandidater til bestyrelserne.
Læs mere her

Kom ind i kampen kvinder
Flere kvinder skal søge bestyrelsesposterne. Det mener Lisa Pontoppidan, der netop har meldt sig til en ny bestyrelsesuddannelse i håb om at blive rekrutteret til professionelt bestyrelsesarbejde.
Læs mere her

Lærlinge får chancen ved Femern Bælt
Foreløbig har lærlingeklausuler resulteret i elever svarende til over 17 såkaldte mandeår på de fremrykkede aktiviteter på Femern Bælt-byggeriet. Målet er 500, når hele byggeriet er færdigt.
Læs mere her

Kan man ikke blive læge, må man blive reklamemand
Lars Bo Jeppesen skulle være læge, men en vild ungdom satte en brat stopper for drømmen, og i dag er han ny direktør i Dentsu Aegis Network i Europa.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar