mandag den 22. september 2014

Få et unikt indblik i psykologiens verden!

Hvad enten du er personaleansvarlig, leder eller medarbejder, så vil psykologi, kommunikation og samspillet med andre være afgørende for din succes
Afklarende erhvervspsykologiske værktøjer øger forståelsen inden for områder som virksomhedskultur, motivation, engagement, følelsesmæssige relationer, stress og kognitive ressourcer altså faktorer, der er af betydning for såvel det sociale klima i en virksomhed, medarbejdernes individuelle velbefindende, virksomhedens ansigt udadtil som dens produktion. Eksempelvis kan større viden om virksomhedskultur give et mere nuanceret billede af, hvorfor det kan være vanskeligt at få to medarbejdergrupper til at samarbejde på tværs af faggrænser. Et problem, der kan give anledning til store interne konflikter og smitte af på såvel stemning som produktion i hele virksomheden.

Erhvervspsykologi kan, foruden at give en større forståelse for processer i virksomheden, åbne op for forandringer. Erhvervspsykologiske værktøjer rettet mod forandring giver anvisninger på, hvordan en given situation eller problemstilling i en virksomhed med fordel kan løses.

Uddannelse med fokus på erhvervspsykologi

Hos Aktiv Kurser / Probana udbydes flere forskellige åbne uddannelser inden for HRM og erhvervspsykologi alle bygget op omkring blended learning, hvilket gør dem utroligt fleksible. Ved at kombinere e learning med kursusdage ledet af erfarne konsulenter, erhvervsfolk og undervisere fra bl.a. Københavns Universitet og Handelshøjskolen er det lykkedes Aktiv Kurser / Probana at udvikle et uddannelseskoncept, der kan tilpasses den travle hverdag på det moderne arbejdsmarked.

På et højt fagligt niveau giver størstedelen af Aktiv Kurser / Probanas uddannelser deltagerne en indgående viden om og indsigt i de relevante teoretiske og praktiske forhold, der vedrører personaleledelse. En viden, der kan benyttes direkte i forbindelse med problemstillinger tilknyttet deltagernes egen virksomhed eller afdeling.

Erhvervspsykologi uddannelsen, EPU, er særlig relevant i forbindelse med videreudvikling af HR kompetencer hos ledere og personaleansvarlige. Uddannelsen giver over tre undervisningsmoduler og kursusdage på enten Radisson SAS Royal i København eller Radisson SAS Scandinavia Århus, deltagerne indsigt i alle de relevante erhvervspsykologiske værktøjer, som er nødvendige for at følge med udviklingen og forblive konkurrencedygtige. Herunder bl.a. organisationskultur, intervention og forandring, de menneskelige elementer i organisationen samt håndtering heraf og ikke mindst psykologisk funderede værktøjer til at optimerer udbyttet af samarbejdet mellem medarbejdere og organisationen, herunder bl.a. kommunikation og empowerment.

Undervisningen starter i både september og oktober. Samt januar og marts 2009 og varer tre måneder. Tidsforbruget er ca. 15 timer om måneden samt kursusdage hver fjerde uge. Hvert modul afsluttes med en prøve, mens selve uddannelsen afsluttes med en afgørende eksamen alle i form af case analyse og multiple choice test. Derudover vil deltagerne få rig mulighed for online sparring med medstuderende samt personlig feedback fra Aktiv Kurser / Probanas erhvervspsykologiske konsulenter. Deltagerbetalingen er kr. 16.800 ekskl. moms.

For mere information om Erhvervspsykologi uddannelsen se http://www.probana.com/epu.asp. Her kan De tilmelde Dem direkte. Har De spørgsmål er De velkommen til at kontakte Aktiv Kurser / Probana på tlf. 45 76 58 58.

http://www.epu.dk

 

Læs mere her

tags: 2009, København, Århus, Handelshøjskolen, uddannelse, SAS, virksomhed, stress, moms, personaleledelse, Probana, psykologi, kommunikation, organisation, undervisning, arbejdsmarked, studerende, motivation, konkurrence, værktøj, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar