onsdag den 10. september 2014

Derfor er efteruddannelse vigtig

Det er ingen hemmelighed og kan ikke overraske nogen, at personer uden kompetencegivende uddannelse har væsentligt sværere ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet end personer med en uddannelse. Og der er ingen grund til at tro, at denne tendens ikke også gør sig gældende for folk i arbejde. Med det menes, at der er god grund til at antage, at ens muligheder for succes på arbejdsmarkedet er proportional med ens kompetenceudvikling. Det gælder både for fastansatte og projektansatte. Hvis førstnævnte vil have mulighed for at tilegne sig nye ansvarsområder og arbejdsopgaver kræver det således efteruddannelse. Sammenlignet med andre lande gør vores fleksible arbejdsmarkedsmodel det samtidig forholdsvis let at skille sig af med medarbejdere. For at øge deres muligheder for at få et nyt arbejde, er det vigtigt, at de gennem deres erhvervsforløb har efteruddannet sig, så de er up–to–date inden for deres faglige felt. Dette gør sig i endnu højere grad gældende for det stadigt stigende antal projektansatte medarbejdere. De kan ikke "gemme sig" i en fast stilling, men må hele tiden sørge for at være en attraktiv vare. Denne tendens er så stærk, at den har fået sit eget begreb, employability, der ganske enkelt betyder, at "værd at ansætte".

Aktiv Kurser / Probana er blandt landets førende uddannelsesudbydere, og tilbyder uddannelser inden for alle HR–områder, arbejdsmiljø og LEAN. Vores uddannelser er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.
Kombinationen af e–learning, hvor kursisten altid har adgang til pensum, øvelser og cases og traditionel undervisning, bifaldes af deltagerne og viser fantastiske resultater, der på ingen måde kan sammenlignes med korte en– eller to–dags kurser.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, erhvervslivet, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling, efteruddannelse, Probana, undervisning, arbejdsmarked, videregående uddannelse, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar