søndag den 6. september 2015

Handelshøjskolen aktiverer enormt erhvervsnetværk

For andet år i træk inviterer Handelshøjskolen, Aarhus Universitet alle tidligere studerende til Gensynsdag den 28. september. Temaet er "Det ansvarlige erhvervsliv paradokser, idéer og trends". Netværket for tidligere studerende, ASB Alumni, har på bare et år nået 5.000 medlemmer.

Det er et enormt erhvervsnetværk, Handelshøjskolen aktiverer, når alle tidligere studerende inviteres til Gensynsdag den 28. september. Netværket for tidligere studerende på Handelshøjskolen, ASB Alumni, har på godt et år rundet 5.000 medlemmer, og i alt modtager 24.000 tidligere studerende i disse dage en invitation til Gensynsdagen sammen med ASB Alumni Magasinet, der indeholder artikler og baggrundsstof af interesse for alumner.

Alumnerne kan bruge Gensynsdagen til at bevare kontakt med venner fra studietiden, udvide deres faglige netværk og få direkte adgang til ny viden ved at komme i dialog med forskere fra Handelshøjskolen.

Strategisk vigtigt erhvervsnetværk

Ifølge dekan, professor Børge Obel, er det strategisk vigtigt for Handelshøjskolen at holde kontakt med sine alumner i det danske og internationale erhvervsliv.

– Vores vækst og udvikling er afhængig af, hvor stor kontakt og sammenspil vi har med erhvervslivet. Derfor er vi begejstrede for den kæmpe opbakning, vores alumnenetværk ASB Alumni har fået. Det er et tegn på, at Handelshøjskolen fortsat er stærk efter fusionen med Aarhus Universitet.

Unikt socialt og fagligt netværk

På Gensynsdagen er der forberedt en indholdsrig dag med et omfattende fagligt program under temaet "Det ansvarlige erhvervsliv paradokser, idéer og trends". Rektor for Aarhus Universitet Lauritz B. Holm indleder med et oplæg om "Ansvarlighed i et globalt marked", og efterfølgende vil professor Steen Hildebrandt tale om "Virksomhedens ansvar Liv før profit". Derefter vil der være 11 faglige workshops med emner som social ansvarlighed og forbrugeres grønne samvittighed.
Ud over det faglige program byder dagen også på brunch med gamle venner, middag med efterfølgende fest og rig mulighed for at netværke.

– Vores faglige program involverer næsten 20 forskere og undervisere fra alle dele af Handelshøjskolen, som vil belyse temaet om det ansvarlige erhvervsliv fra mange forskellige vinkler. Vi håber at nå helt op på 800–1.000 deltagere fra alle dele af Danmark og udlandet, siger Alumni Manager Jacob Jensen.

Fakta:

Sidste års Gensynsdag var den første af slagsen og blev en stor succes med 550 deltagere.

Yderligere oplysninger

Dekan, professor Børge Obel
Tlf: 89 48 62 10

Alumni Manager Jacob Jensen
Tlf.: 89 48 65 79
 

Læs mere her

tags: Danmark, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, udland, erhvervslivet, samvittighed, strategi, studerende, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar