søndag den 20. september 2015

Kan psykoterapi optimere virksomhedens bundlinje

Ny dansk forskning viser at op til 25 pct. af en virksomheds overskud tabes hvis topchefen er i livskrise! Det svarer til overskuddet i 3 år for en gennemsnitsvirksomhed!

20.000 danske virksomheders regnskaber er blevet gennemgået – og samkørt med sundhedsstyrelsens dødsregister og Danmarks Statistik.

Det er professor Morten Bennedsen fra Økonomisk Institut og Centre for Economic and Business Research ved CBS, der står bag undersøgelsen. Morten Bennedsen har målt de virksomhedsøkonomiske konsekvenser af tusindvis af dødsfald blandt direktører og deres nærmeste familie i danske virksomheder over en 10–årig periode. Undersøgelsen blev offentliggjort i Wall Street Journal den 14. september 2007.

Denne undersøgelse understreger at det har store konsekvenser for virksomheden, hvis ledelsen ikke får håndteret følelsmæssige kriser!

Den nystiftede virksomhed eskild–urhoej leverer coaching og ledertræning der er baseret på psykoterapeutiske værktøjer. Derigennem sikres, at de underliggende følelser håndteres og gør virksomheden mere robust over for disse følelsesmæssige påvirkninger.

En bonus ved at arbejde med disse dybe lag i virksomheden er endvidere, at de mange skjulte menneskelige ressourcer kan få lov at træde frem. Hvert enkelt menneske er som et isbjerg man har normalt kun adgang til en mindre del af sine ressourcer resten er skjult!

Der skal ikke ret meget indsigt i sig selv til, før man kan få adgang til disse skjulte ressourcer. At få adgang til flere sider af sig selv, betyder at lederens karisma (evnen til lederskab ved personlig udstråling) kan få lov til at stå frem og det betyder at lederen får endnu mere gennemslagskraft.

Eskild Urhøj holder et gratis åbningsarrangement hvor deltagerne selv får mulighed for at være aktør. Ved arrangementets afslutning går deltagerne derfra rig på tankevækkende oplevelser og nye indtryk.

Arrangementet afholdes torsdag den 11. oktober kl. 14:30 – 17:00 i Laurentziuslund, der ligger smukt og idyllisk midt i Skjoldenæsholmskovene på adressen Skjoldenæsvej 136, 4174 Jystrup.

Eskild Urhøj er 52 år og har været topleder i danske og internationale virksomheder i 25 år.

Eskild Urhøjs baggrund er en kombination af Ingeniør, Psykoterapeut, lederuddannelse på højt niveau og så rigtig meget praktisk erfaring fra hans mange år som leder. Indtil 1. juli var Eskild underdirektør i IT Driftsselskabet ServiceGruppen A/S med 150 medarbejdere.

Kilde:
Professor Morten Bennedsen fra Økonomisk Institut og Centre for Economic and Business Research ved CBS. http://www.cbs.dk/nyheder_presse/menu/cbs_i_pressen

Vedlagt:
Foto af Eskild Urhøj
 

Læs mere her

tags: Wall Street, Danmark, direktør, økonomi, uddannelse, regnskab, Danmarks Statistik, virksomhed, 2007, værktøj, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar