torsdag den 10. september 2015

To foreninger danner samarbejde

JCI Haslev og Faxe Erhvervsråd har hermed fornøjelsen at invitere til temaaften om:

SUCCES! HVAD ER DET OG HVORDAN FÅR JEG DET

Temaaften mød op til en spændende aften og få noget med hjem!
Junior Chamber International Haslev runder 30 år. Vi suser også med forandringerne og markerer, at JCI følger udviklingen og skifter navn til JCI Faxe.

Faxe er en aktiv erhvervskommune med et aktivt Erhvervsråd og med et JCI, der fremmer personlig udvikling hos ledere, iværksættere, selvstændige og medarbejdere fra 18 til 40 år.

Vi har inviteret Peter Normann, adm. direktør og medejer af Holmegaard Glasværk og borgmester René Tuekær, Faxe Kommune til at give deres bud på succes.

Spændende indlæg
Borgmester René Tuekær er kendt af alle i Faxe Kommune. Pr. 1. januar 2007 blev Fakse, Haslev og Rønnede kommuner til Faxe Kommune og René Tuekær er Faxe Kommunes første borgmester. I sit indlæg vil René Tuekær fortælle om udfordringerne med at få succes i en virksomhed af Faxe Kommunes kaliber samt, hvad man gør for erhvervslivet.

Direktør Peter Normann er måske ikke så kendt som borgmesteren, men hans virksomhed Holmegaard Glasværk med glastraditioner gennem knap 200 år er til gengæld kendt vidt omkring. I sit indlæg vil Peter Normann fortælle om udfordringerne med at skabe succes med udvikling af virksomheden ved at benytte de bedste traditioner og matche disse med mange fornyelser.

Tid
Onsdag den 19. september 2007 kl. 17.50 – 20.00 med jubilæumsmiddag fra kl. 20.00, hvor der vil være god tid til netværke og lære JCI og Faxe Erhvervsråd bedre at kende.

Sted
Faxe Erhvervsråd, Erhvervshuset Grobund, Finlandsgade 29, Haslev.

Tilmelding
Faxe Erhvervsråd på Tlf. 56 37 03 00 senest fredag den 14. september 2007. Af hensyn til traktementet er tilmelding nødvendig.

Deltagelse til foredrag er gratis. Ønskes man herud over deltagelse i jubilæumsmiddagen er prisen kr. 275,00 pr. person.

Med venlig hilsen

JCI Faxe
Dorte Grøndal Hansen
Formand

Faxe Erhvervsråd
Søren Vagn Hansen
Direktør
 

Læs mere her

tags: direktør, borgmester, selvstændig, virksomhed, 2007, erhvervslivet, Haslev, Finland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar